Diş mi?

144 görüntüleme
Elif İ. D.

Elif İ. D.

16 Haziran 2025 13:08
Merhaba,
Bebeğim şu an 4.5 aylık damağı çok sert ama diş yeri belli değil herhangi bir beyazlama vs yok. Ama aşırı huysuz sürekli ağlıyor asla uykuya geçmek istemiyor uyuduğunda bile ağlıyor hatta kendini susturamıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.
F

Fatma S. ..

16 Haziran 2025 13:25
Bu aylarda herhangi bir hastalık belirtisi olmayan normal bir bebek için evet diştir. Geceden zeytinyağının içine birkaç tane karanfil koyun sabaha kadar dursun sabah gün içinde falan damaklarına sürün. Osman hocanın kürü bu. Tetagil alın onu sürün. Gün içinde diş kaşıyıcıları soğutup verin. Bir tane temiz mendili ıslatıp verin çiğnesin.
Elif İ. D.

Elif İ. D.

16 Haziran 2025 13:28
Tamam çok teşekkür ederim gerçekten artık çıldırmak üzerdeyim çünkü.
F

Fatma S. ..

16 Haziran 2025 13:41
Emzik tutmayıp sadece meme de sakinleşen bir oğlum var. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Elif İ. D.

Elif İ. D.

16 Haziran 2025 17:34
Biz hem emşyoruz hem mama yiyoruz ama şu an ne mamayla ne memeyle sakinleşmiyor inanın uyku falan kalmadı
Elif İ. D.

Elif İ. D.

16 Haziran 2025 17:34
Allah sabır versin bizlere ne diyelim
F

Fatma S. ..

16 Haziran 2025 18:07
Bende bir tanede 3. 5 yaşında var. Ev çok eğlenceli 😂kimse uyumuyor herkes ağlıyor 😂
Elif İ. D.

Elif İ. D.

16 Haziran 2025 18:31
Yaa ahahah 😂 ben birinciden sonra ikinciyi yapmaktan vazgeçtim vallahi
F

Fatma S. ..

16 Haziran 2025 18:47
Bence birkaç sene sonra bizim hafızamız sıfırlanıyor yoksa akıl mantık işi değil ikinci çocuk 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir