Diş Macunu

131 görüntüleme
K

Kübra G.

24 Nisan 2026 21:16
20 aylık oğlum uzun süredir üst ön iki dişinde leke var günde en az bir kere fırçalamaya özen gösteriyorum ancak fırçalatmıyor bazen kalıyor dişlerin arka tarafında renk koyulaşmaya başlamış çürük mü oluşuyor ? Diş hekimi görse temizleme tarzı bir şey yapar mı lekelere ? Bir de florürlü diş macunu önerebilir misiniz daha önce oralb nin 0-6 yaş olanını kullanıyordum
Afranur K.

Afranur K.

24 Nisan 2026 21:50
Diş hekimi muayenesine göre eğer tedavite ihtiyacı varsa yapılıyor. Zaten ilk tanışma ve muayene çok kısa sürüyor ve çocuklar bu duruma çok adapte olurlar gitmenizi öneririm.

1000 ppm florür içeren tüm macunları kullanabilirsiniz piyasadaki, ben diş özelinde gc tooth mouse önerebilirim.
K

Kübra G.

25 Nisan 2026 09:21
Afranur Keskin
Diş hekimi muayenesine göre eğer tedavite ihtiyacı varsa yapılıyor. Zaten ilk tanışma ve muayene çok kısa sürüyor ve çocuklar bu duruma çok adapte olurlar gitmenizi öneririm.

1000 ppm florür içeren tüm macunları kullanabilirsiniz piyasadaki, ben diş özelinde gc tooth mouse önerebilirim.
Teşekkür ederim 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir