Diş Kaşıyıcı Önerisi
364 görüntüleme
S
SelinLcn
Premium Üye
23 Temmuz 2026 22:12
Alttan ilk dişi geliyor evde birkaç tane diş kaşıyıcı var. Tetagil de kullanıyorum ama gece sık uyanıyor ve uykuya çok direniyor gündüz de keyifli değil. Hangi diş kaşıyıcıyı kullandınız ve biraz olsun rahatlattı?
Z
Zeynep
23 Temmuz 2026 22:42
Ben çok zorlandığında calpol verdim
V
Valiant_01
23 Temmuz 2026 23:36
Suan kacıncı aydasınız acaba ?
Z
Zeynep
23 Temmuz 2026 23:38
9
H
Hülya B.
23 Temmuz 2026 23:38
Ben ıslak ağız mendillerini buzlukta dondurup diş etlerine soğuk masaj yapıyordum 5 6 ay civarındaydı onun dışında hiç bişeyin faydasını göremedim
S
SelinLcn
Premium Üye
23 Temmuz 2026 23:39
Suan kacıncı aydasınız acaba ?
K
Kamil E.
23 Temmuz 2026 23:44
Dolven kullandık 4 5 gün çok iyi de geldi ama doktorumuz bağımlılık yapmasın diye kesti.
S
Sema A. ..
24 Temmuz 2026 02:56
Osman hocanın tavsiye ettiği zeytinyağı Karanfil kürü var o sanirim biraz uyuşturduğu için rahatlatiyor

Duygu B. B.
31 Temmuz 2026 13:13
Ben Trendyolda bir diş kaşıyıcı buldum. şekli covid virüsüne benziyor, görmüşsünüzdür. Her bir ucu farklı desende. Ona bayılıyor. Yani 1 aydır en sevdiği şey o. Bir de parmağa takılan yumuşak fırçalar. Onu aldım. Onunla masaj yapıyorum. Temizleyince dolapta saklıyorum soğuk olsun diye. Onun dışında bir sürü şey denedim hiçbirini sevmedi. Bazen babyton diş fırçası var 6 ay için ama kullandığım oluyor, kendi eline veriyorum hatta.
Bizim doktorumuz ateşi 38i geçerse calpol vermeye onay verdi. 2 gün üst üste verebilirsin ama 3. gün artık olmaz dedi. 1 kez verdim şimdiye dek.
Bir de diş jelleri, granüller vs hepsi anestezik madde kimisi doğal kimisi yapay. Bebeği niye uyuşturalım diyor, kendisi çok karşı böyle şeylere. Onları da 1 2 kez kullandım ben bilmeden, pek bir işe yaramadı açıkçası. Sonrasında zaten baya detaylı anlattı kesinlikle kullanmama taraftarıyım.
Bir de elimi yıkayınca parmağımı ısırmasına izin veriyorum. Emzirme öncesi genelde masaj yapıyorum ki memeyi ısırmasın :)
Bizim doktorumuz ateşi 38i geçerse calpol vermeye onay verdi. 2 gün üst üste verebilirsin ama 3. gün artık olmaz dedi. 1 kez verdim şimdiye dek.
Bir de diş jelleri, granüller vs hepsi anestezik madde kimisi doğal kimisi yapay. Bebeği niye uyuşturalım diyor, kendisi çok karşı böyle şeylere. Onları da 1 2 kez kullandım ben bilmeden, pek bir işe yaramadı açıkçası. Sonrasında zaten baya detaylı anlattı kesinlikle kullanmama taraftarıyım.
Bir de elimi yıkayınca parmağımı ısırmasına izin veriyorum. Emzirme öncesi genelde masaj yapıyorum ki memeyi ısırmasın :)
Yükleniyor...