Diş Jelleri Hk.
76 görüntüleme
D
Dilara
18 Ocak 2026 19:29
Kızım 5 buçuk aylık, elleri hep ağzında ve huzursuz. Dişlerinin kaşındığı belli. Doktorumuz tetagil ve nune harveys dentigel diye iki tane jel önerdi. Ama jel kullanmaktan biraz çekiniyorum. Kullanan var mıdır? Kullanımını öneriyor musunuz? Veya bebeğimi bu konuda nasıl rahatlatabilirim?

Betül ..
18 Ocak 2026 19:32
Bende tetagil kullandım.Doktorumuz jel önermedi.Tetagil zaten toz şeklinde bir kısmını parmağınıza döküp üste diğer kalanı alta sürebilirsiniz.Parmak fırçası varsa o daha hijyenik olabilir.Biz etkisini baya görmüştük
C
Cennet ..
18 Ocak 2026 19:33
Bende tetagil kullanmıştım ve fayda görmüştük

İlsu O. K.
18 Ocak 2026 19:36
Merhaba; tavsiye değildir öncelikle onu belirtmek isterim. Son çare bu tarz jeller kullanılmalı diyor doktorlar içerikleri ve kimyasal yapılardan dolayı. Biz doktor onayı ile dencol kullanıyoruz yaklaşık 5.ayından beri fakat toplasanız 1 ayda 2-3 sefer son çare gece kullanmışızdır. Diş süreci huzursuzluk,salya,ağız çevresi sıcaklık ve kızarıklık çok normal. Eğer emziriyorsanuz ya da anne sütünüz varsa dondurup süzgeçli bu elde tutulan malzemede soğuk verebilirsiniz ( boğazı üşümez merak etmeyin ) anne sütü şifa niyetine iyi gelir soğuk uygulamada bu işin en rahatlatıcı yolu. Anne sütü yoksa tadım sürecine giydiyseniz sade yoğurt ya da meyveli yoğurdu yine aynı şekilde verebilirsiniz. Gün içinde bebeğinizin seveceği bir diş kaşıma aparatıda çok iş görür.
H
Hasret
18 Ocak 2026 21:36
Karanfil yağı yapıp sürebilirsiniz (Bikaç tane karanfili az zeytinyağına koyun 2 hafta bekletin ) damağına sürün rahatlatır onu , yada az soğuk havuçla kaşıyın , doğal temiz yöntemler