Diş Jeli Önerisi
163 görüntüleme
D
Damla Y.
2 Eylül 2026 10:48
Hanımlar selamlar kızım 13 aylık 8 ve 9. Dişini köpek dişi ve alt 4.dişini çıkarıyor 4 gündür ateşli ateş düşürücüleri dönüşümlü kullanıyorum ayrıca nurse harveys Dentigel kullanıyoruz fakat uyutamadığım süre boyunca sürekli ağlıyor dişleri bugün patladı gördüm ama ağrısı yüzünden ne uyuyor ne duruyor Dentigel dışında tetagil denedik ama onu direkt ağzından tükürdü başka bir diş jeli öneriniz var mı acaba ne kullanabilirim ağrısını alacak bir şey kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?

Tay
2 Eylül 2026 11:02
Cangel kullandım güzeldi tadı parmagımla kaşıdım bide surerken
D
Damla Y.
2 Eylül 2026 11:03
Cangel kullandım güzeldi tadı parmagımla kaşıdım bide surerken

Tay
2 Eylül 2026 11:04
Köpek dişi ve azı dişler ağrı yapıyor ağrı kesici kullanın. Bide

Tay
2 Eylül 2026 11:05
Cangel tadı çok güzel hem ferah hem tatlı gibi
D
Damla Y.
2 Eylül 2026 11:06
Köpek dişi ve azı dişler ağrı yapıyor ağrı kesici kullanın. Bide
D
Damla Y.
2 Eylül 2026 11:06
Cangel tadı çok güzel hem ferah hem tatlı gibi
İ
İ.E.
2 Eylül 2026 12:39
Tetagili dil altina dogru dokerseniz cikarmasi daha az olur. Doktorumuz da cok agrisi olursa eziyet etmeyin bebege agri kesici verin demisti biz bu ikiliyle atlattik. Calgel ve dentinox alternatif deneyebilirsiniz ama doktorunuza danisin pek onermez doktorlar dis jelini cunku. Jellerin icinde sonu kain ile biten etken madde oluyor yanlis doz kullanimi bazen saglik sorunlarina neden oluyormus.
D
Damla Y.
2 Eylül 2026 12:42
Tetagili dil altina dogru dokerseniz cikarmasi daha az olur. Doktorumuz da cok agrisi olursa eziyet etmeyin bebege agri kesici verin demisti biz bu ikiliyle atlattik. Calgel ve dentinox alternatif deneyebilirsiniz ama doktorunuza danisin pek onermez doktorlar dis jelini cunku. Jellerin icinde sonu kain ile biten etken madde oluyor yanlis doz kullanimi bazen saglik sorunlarina neden oluyormus.
Yükleniyor...