Diş İştahsızlık
84 görüntüleme
Ö
Öznur Ç.
3 Şubat 2026 13:37
Bebeğim sanırım diş çıkaracak gece çok sık uyanıyor 11 aylık normalde mamasını içerdi ama sadece ek gıda ve anne sütü alıyor onu da soldan pek istemiyor ısırıyor sol göğsümü verince hep sağdan emmek istiyor mamayı içmemeye başladı dişle mi alakalı artık sevmemeye mi başladı anlamadım aynı durum başına gelen var mı
M
Merve S.
3 Şubat 2026 13:45
Ben de bu durumu 7 aylıkken yaşamaya başladım ve maalesef bebeğim direk memeyi bıraktı bu dönem. Hatta mama bile içiremedim. Koca günde toplam 4 ölçek mama içiyordu. Yaklaşık 10-15 gün sürdü ilk olduğunda. Her diş cıkaracağı dönem tekrarlıyor bu süreç ama 2-3 gün sonra toparlıyor. Size söyleyebileceğim tek şey zorlamayın. Zaten zorlasanız da içmiyor. Bu süreç geçiçi gerçekten sakin olun.

Afranur K.
3 Şubat 2026 13:55
Sol sağ göğüs dengesizliği olabiliyor sıklıkla, sol göğsünüzü verirken pozisyonunuzu sağ göğsünüze yatırır gibi kolunuzun altından verip deneyin. Bir çok bebekte işe yarıyor bu yöntem.
Yani sol göğsünüzden emerken bebeğiniz sol kolunuzun altından sağa yatış pozisyonunda emecek
Yani sol göğsünüzden emerken bebeğiniz sol kolunuzun altından sağa yatış pozisyonunda emecek