Diş İshal Yapar mı?
55 görüntüleme
D
Dilara L.
15 Şubat 2026 10:22
Bugün 4. Günümüz ilk gün 4, ikinci gün 2 ve dün tam 7 kez kaka yaptı. Sonuncular artık yemek de istemediğinden dolu değildi bile. Sesli yapıyor korkuyorum. Bugün de sabah yine yaptı gece mamasını da öyle çıkarmış oldu. Kahvaltıda yumurta labne ve muz tahin yedirdim. Bulunduğumuz ilçede çocuk acil de yok götüremiyorum. Sürekli eli sol kulakta ama ağrı kjlata değil. Enerjisi ve keyfi yerinde ateşi de yok. Diş bu kadar yapar mı? 10,5 aylığız ve 5 dişimiz var 6. Diş geliyor sanırım. Yaşayan var mı bu kadar uzun diş ishali?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
16 Şubat 2026 10:51
Diş çıkarma döneminde bebeklerde ishal görülebilir. Foruma göre, diş çıkarma süreci bebekten bebeğe farklılıklar göstermektedir.
Bazı bebeklerde diş çıkarma döneminde sık kaka yapma, hatta ishal görülmesi oldukça yaygındır. Diş çıkarma döneminde bebeklerde görülen ishaller genellikle 1-2 gün sürer, ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir.
Foruma katılanların görüşleri:
- Diş çıkarma döneminde bebeklerde ishal olabildiği
- 7-10 gün süren ishaller görülebileceği
- Diş çıkarma döneminde sık kaka yapmanın normal olabileceği
Ancak, eğer bebeğinizin ishali uzun sürerse veya başka belirtiler de ortaya çıkarsa, bir doktora danışmanız en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Diş ve İshal
2. 9 Aylık İshal
3. Sık İshal, İştahsızlık, Diş Çıkarma Dönemi…
Bazı bebeklerde diş çıkarma döneminde sık kaka yapma, hatta ishal görülmesi oldukça yaygındır. Diş çıkarma döneminde bebeklerde görülen ishaller genellikle 1-2 gün sürer, ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir.
Foruma katılanların görüşleri:
- Diş çıkarma döneminde bebeklerde ishal olabildiği
- 7-10 gün süren ishaller görülebileceği
- Diş çıkarma döneminde sık kaka yapmanın normal olabileceği
Ancak, eğer bebeğinizin ishali uzun sürerse veya başka belirtiler de ortaya çıkarsa, bir doktora danışmanız en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Diş ve İshal
2. 9 Aylık İshal
3. Sık İshal, İştahsızlık, Diş Çıkarma Dönemi…
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin