Diş İmplant

95 görüntüleme
Ceren Ç.

Ceren Ç.

27 Nisan 2026 13:15
yarın tek dişime implant yapılacak 12 aylık bebeğim var emziriyorum diş doktoru emzirdiğim için çok ağır olan antibiyotik ve ağrı kesicileri veremeceğini söyledi. normalde iğne falan yazıyormuş çok ağrım olabilirmiş parol verecekmiş parolde pek işe yaramıyor aynı süreçten geçen var mı ne kullandınız ve işlemden kaç saat sonra emzirdiniz?
F

Fatma ..

27 Nisan 2026 13:55
Bebek 12 aylık ek gıdada var yani neden vermedi ki iğne benim yirmilk dışım çekilecek dayanılmaz ağrım var antibiyotik verdi yüksek ağrı kesici parol sadece ama sonradan iğne yaptım uzun süre emzirmedim biz 7.30 aylığız mama ve ek gıda var sütüm var ama az o yüzden

Sizin sütünüz varsa sagım yapın önceden

çok fazla ağrınız olursa en azından ağrı kesici alırsınız yada iğne

Diş çok zor Allah yardımcınız olsun 1 haftadr çekiyorum bu ağrısı bu hafta içi çekim yapacam bende bakalım neler bekliyor
Ceren Ç.

Ceren Ç.

27 Nisan 2026 13:58
benimde sütüm az o yüzden sağım yapamıyorum ama illaki gece veya sabah emmek istiyor alışkanlık olmuş o sebeple emzirmeyi bırakamıyorum. diş cidden cok zor benim hamileyken kırılmıştı hamileyken çektirmiştim şimdi implant yaptırıcam allah sifa versin sizede insallah hemen geçer🌸
A

Aslıhan G.

27 Nisan 2026 14:13
Öncelikle işlemden korkmayın ben 4 tane yaptırdım ağrı çekmedim açıkçası . İmplantta önemli olan buz tedavisi onu eksiksiz yapmanız gerekiyor . Ayrıca emzirme döneminde o döneme uygun antibiyotik kullanılabiliyor önden de sağım yapıp atmanıza gerek yok .
Ceren Ç.

Ceren Ç.

27 Nisan 2026 14:15
Aslıhan Giray
Öncelikle işlemden korkmayın ben 4 tane yaptırdım ağrı çekmedim açıkçası . İmplantta önemli olan buz tedavisi onu eksiksiz yapmanız gerekiyor . Ayrıca emzirme döneminde o döneme uygun antibiyotik kullanılabiliyor önden de sağım yapıp atmanıza gerek yok .
çok teşekkür ederim insallah benimde çok ağrı çekmeden geçer🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir