Diş İçin Erken mi?

78 görüntüleme
M

M. K.

11 Kasım 2025 20:36
Merhaba, kızım 5 ay 17günlük iken 1. Dişi 5 ay 23 günlük iken 2. Dişi çıktı. Bir kaç gün sonra 6 aylık olacak. Her gören çok erken , erken çıkan diş hemen çürür, diş-ağız sağlığı iyi olmayacak gibi cümleler kuruyor. Her ne kadar umursamasam bile aklıma takılıyor .. Bu bilgiler doğru mu?
En doğru bilgiyi sizden alırım hocam, yardımcı olur musunuz?
Genel bilgilendirme , neler yapmalıyım?
@NazlıGüleçBaca
T

Tuğbada

11 Kasım 2025 20:55
Bence endişelenmeyin benim kızımında 2 aylıkken dişi çıktı şuan 8 aylık bir sorun yok :) ama diş çıktığı andan itibaren fırçalamanız gerekiyor
M

M. K.

11 Kasım 2025 21:04
Evet bende bu şekilde okudum dinledim, silikon fırçalar ile dişlerini kaşıyıp aynı zamanda temizliyordum artık kıl uçlu şu meşhur renkli fırçalar ile yapmaya başladım🥹 Ne kadar dikkate almasam da annelik içime şüphe düşüyor , hepimiz onlar için en iyilerini istiyoruz, sağlıkla büyüsün güzel kızınız 🧿
İlsu O. K.

İlsu O. K.

11 Kasım 2025 21:30
🧿 ay ne güzel bizimde çıksada rahatlasak artık... ön dişler zaten 4-12 ay arasında çıkıyor kimi bebekte erken,kiminde geç olabilir aslında erken çıkması geç olmasından iyi sanırım.. 😌
M

M. K.

11 Kasım 2025 21:33
İnşallah en kısa zamanda çıkar bir an önce rahatlarsınız , zorluyor onları ve bizi ama görünce değişik bir mutluluk, büyüyor diye hem sevinmek, hem duygulanmak🥹🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir