Diş Huysuzluğu mu
90 görüntüleme
Ç
Çağla G. S.
25 Aralık 2025 18:14
Bebeğim 6 ay 21günlük 4,5 ayından beri diş sancısı çekiyor. Alt damağında 2 tane beyaz diş görünüyor ama patlamadı. Üst damağında 4 beyaz diş görünüyor. Bu dişler ne zaman patlar ? Bebeğim çok huysuz gece sürekli ağlayarak uyanıyor ve sakinleştirmek cok zor oluyor. Gece gündüz uyku uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum

Afranur K.
25 Aralık 2025 18:27
Diş çıkarma sürecinde karanfil kürü ve parmak fırça ile masaj yapmak bebekleri bir süreliğine rahatlatabilir. Bebeğinizin damaklarına parmak fırçası ile hafif masajlar yapın, bir miktar anne sütünü soğutup damaklarını kaşımasına izin verebilirsiniz ek gıda sürecine geçtiniz mi bilmiyorum ama meyve fileleri ile bir miktar soğutulmuş meyve sebzeler ile damaklarını ovmasını sağlarsanız süreci bir miktar daha yönetme şansınız olabilir bence
C
Ceren ..
25 Aralık 2025 18:41
6 aylık kızım aynı durumdayız alt iki diş göründü ama çıkmadı aşırı huysuz ve uyumuyo karanfil kürünü nasıl yapabiliriz
Ç
Çağla G. S.
25 Aralık 2025 18:48
Teşekkür ederim. Karanfili yaptım masaj da yapıyorum ama çok rahatladı diyemem. Bu kadar uzun sürmesi normal mi patlamasının onu merak ediyorum
R
Reyyan K. Y.
25 Aralık 2025 18:54
Benimde bebeğim bugün 6 aylık oldu kaç gün oldu alt damağında 2 diş şekli gözüküyor bugünde hafif ateşi vardı başında ellerinde uykusu kısa kısa ama bi türlü patlamadı karanfil kürünü bende sürüyorum rahatlasın diye özellikle yatmadan önce sürüyorum birazda olsun rahatlıyor (karanfil kürünü sormuşsunuz bi kavanoza 10 tane falan karanfili eziyorsunuz sonra zeytinyağı döküp buzdolabında 1 gün bekliyor sonra kullanabiliyorsunuz )