Diş , Hastalık , Ağlama Lütfen Cevap Verin

114 görüntüleme
R

Reyhan B. ..

14 Şubat 2026 06:36
Oğlum 6 aylık diş çıkarma zamanımız geldi doktorumuz dişleri kaşınıyor demişti 1 ay önce.

Grip oldu öksürük ve burun akıntısı var ve aşırı huzursuz. Ama bu huzursuzluk çok fazla şekilde.

Diş çıkarma döneminde oldugu icin mi bu kadar huzursuz. Ben sadece hasta olduğu için olduğunu sanmıyorum çünkü. Sürekli ağlıyor. Gerçekten sürekli sabahtan akşama kadar genel olarak yani. Gün içinde çok keyifli oldugu anlarda oluyor ama huzursuz ve ağladığı durumlar daha fazla ne yapmam gerekiyor çünkü artık ne yapacağımı bilmiyorum bende ağlayacak durumdayım.
F

Fatma B.

14 Şubat 2026 08:03
😔 Seni ne kadar çok hissettim umarım tez zamanda düzelir
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Şubat 2026 09:17
Huzursuz olduğu anlarda kalın birşeylere sarıp bi çıkartıp hava aldırın hep evin içinde olmakta bıktırıyor çocukları
R

Reyhan B. ..

14 Şubat 2026 09:41

Hatice Celik

Huzursuz olduğu anlarda kalın birşeylere sarıp bi çıkartıp hava aldırın hep evin içinde olmakta bıktırıyor çocukları

Sürekli hava aldırmaya çıkarıyoruz hep dışarıda olmak istiyor zaten
R

Reyhan B. ..

14 Şubat 2026 09:41

Fatma Bal

 Seni ne kadar çok hissettim umarım tez zamanda düzelir

Çok teşekkür ederim ne kadar sürüyor bu şekilde sizde yaşadınız sanırım
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Şubat 2026 09:48

Reyhan Bostancı

Sürekli hava aldırmaya çıkarıyoruz hep dışarıda olmak istiyor zaten

Diş sürecinde serinlik istiyorlar diş patlattik şükür eskisi kadar istemiyor ama bu sefer de aynı ortamı istemiyor evin içinde tur atıyoruz dışarı çıkmıyorsak 😄😄
R

Reyhan B. ..

14 Şubat 2026 10:28

Hatice Celik

Diş sürecinde serinlik istiyorlar diş patlattik şükür eskisi kadar istemiyor ama bu sefer de aynı ortamı istemiyor evin içinde tur atıyoruz dışarı çıkmıyorsak 

Yaa peki ne kadar sürer bu diş patlama süreci
G

Glbk

14 Şubat 2026 10:46
Oğlum 8 aylık alt 2 dişi çıktı üst 2 dişi çıkmak üzereydi ve sürekli akşam saatlerinde özellikle ağlıyor.dün baktım üstten dişler sert sert çıkmış ucu ama akşam yine [ağlıyordu.calpol](ağlıyordu.calpol) verdim 20dk sonra ağlaması kesildi daha neşeli oldu.soğuk uygulama diş jelleri vs hiç işe yaramıyordu son çare verdim ve işe yaradı.onu öyle görmeye dayanamıyorum
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Şubat 2026 10:50

Reyhan Bostancı

Yaa peki ne kadar sürer bu diş patlama süreci

Valla 3 aylıkken başladı 6 aylıkken yeni patladı dişi bebekten bebeğe fark olur ya daha erken ya daha geç çıkarırlar ama süreç tüm dişler gelene kadar sürer gibi duruyor kolaylıkla çıkarsınlar inşaAllah tüm dişleri.
R

Reyhan B. ..

14 Şubat 2026 10:53

Glbk

Oğlum 8 aylık alt 2 dişi çıktı üst 2 dişi çıkmak üzereydi ve sürekli akşam saatlerinde özellikle ağlıyor.dün baktım üstten dişler sert sert çıkmış ucu ama akşam yine [ağlıyordu.calpol](ağlıyordu.calpol) verdim 20dk sonra ağlaması kesildi daha neşeli oldu.soğuk uygulama diş jelleri vs hiç işe yaramıyordu son çare verdim ve işe yaradı.onu öyle görmeye dayanamıyorum

Hasta oldugu icin doktor calpol gunde 4 kez yazdı ben sadece sabah akşam veriyordum ama sanırım bende vericem artık çünkü artık dayanamıyorum ve bende en az onun kadar yoruldum
R

Reyhan B. ..

14 Şubat 2026 10:54

Hatice Celik

Valla 3 aylıkken başladı 6 aylıkken yeni patladı dişi bebekten bebeğe fark olur ya daha erken ya daha geç çıkarırlar ama süreç tüm dişler gelene kadar sürer gibi duruyor kolaylıkla çıkarsınlar inşaAllah tüm dişleri.

İnşallah bakalım biz suan 6 ay 10 günlüğüz
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Şubat 2026 10:56

Reyhan Bostancı

İnşallah bakalım biz suan 6 ay 10 günlüğüz

Hadi hayırlısı ♥️
G

Glbk

14 Şubat 2026 10:57

Reyhan Bostancı

Hasta oldugu icin doktor calpol gunde 4 kez yazdı ben sadece sabah akşam veriyordum ama sanırım bende vericem artık çünkü artık dayanamıyorum ve bende en az onun kadar yoruldum

Ben 2 gündür günde 1 kez verdim.akşamları çok yoğun ağlaması olduğunda vermeyi tercih ediyorum.eğer calpol verdiğinizde rahatlama oluyorsa diştir
R

Reyhan B. ..

14 Şubat 2026 11:02

Glbk

Ben 2 gündür günde 1 kez verdim.akşamları çok yoğun ağlaması olduğunda vermeyi tercih ediyorum.eğer calpol verdiğinizde rahatlama oluyorsa diştir

Evet sakinleşiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir