Diş Granülü Kullanan Var mı

186 görüntüleme
B

Berçem A. D.

15 Eylül 2025 20:12
Bebeğim 5 ay 21 günlük son 2 haftadır asla durmuyo uyku düzeni tamamen yok oldu yarım saatte bir şiddetli ağlamayla uyanıyor sadece emerek sakinleyo marka vermem doğru mu bilmiyorum ama tetagil diş granülü şu aralar çok karşıma çıkıyor kullanan yada bilgisi olan varsa bilgilendirse çok sevinirim
A

Ayşe N. Ç.

15 Eylül 2025 20:16
Merhaba ben kullanıyorum rahatlama sağlıyor ama uzun süreli değil. Ama bence deneyebilirsiniz şans verebilirsiniz. Günde belli sayıda kullanılıyor sizin bebeğinizdeki işe yarama süresine bakarak belli aralıklarla verebilirsiniz.
A

Ayşe N. Ç.

15 Eylül 2025 20:16
Osanit daha etkili Osman hoca da 6. Aydan itibaren öneriyor onu
B

Berçem A. D.

15 Eylül 2025 20:19
Cevapladığınız için teşekkür ederim Osman hocanın osanit önerdiğini kaçırmışım direkt onu denemeye başlıyım o zaman
B

Benan D.

15 Eylül 2025 20:23
Merhaba, 12 aylık bebeğim ve ilk diş sancısından itibaren kullandım çokta rahatlattı günde 6 kez kullanabilirsiniz yazıyor fakat çok gün içerisinde sadece 1 veya 2 kullandım ve süreci açıkçası kolay atlattık tabii her bebeğin gelişimi farklı umarım sizinde kolaylıkla geçer🙏🏻
B

Berçem A. D.

15 Eylül 2025 20:28
Araştırıyorum şuanda hangisi daha iyi olur diye umarım en çok işe yarayanı tercih ederim bebekten bebeğe değişiyor her şey teşekkür ederim cevapladığınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir