Diş Fırçalama
165 görüntüleme
İ
İrem N. A.
10 Temmuz 2026 00:00
Dişleri sarardı. Asla fırçalayamıyoruz ağzını kapatıyor açmıyor oyuncaklar diş fırçalama oyunları şarkıları hiçbiri
İşe yaramıyor sadece macunu ucundan yiyor be fırçalama bitiyor macunu yiyene kadar yaptım yaptım o da iki saniye falan. 18 aylık çürüyecek diye ödüm kopuyor.
İşe yaramıyor sadece macunu ucundan yiyor be fırçalama bitiyor macunu yiyene kadar yaptım yaptım o da iki saniye falan. 18 aylık çürüyecek diye ödüm kopuyor.
M
Merve H.
10 Temmuz 2026 00:04
Merhaba, ben yere yatırıp kafasından tarafa oturuyorum ve kollarını bacaklarımın altına aliyorum. Fırçalarken de aaaa diyoruz diye sürekli komut veriyorum ve ayaklarını benim kafama degdirebiliyor musun bakalım diye zor da olsa fircalayabiliyorum. Denemediyseniz belki işinize yarar ❤️
İ
İrem N. A.
10 Temmuz 2026 00:05
Denenir. Teşekkür ederim. Yaklaştığım anda kaçıyor

Göktenur B.
10 Temmuz 2026 00:18
Doktora götürdünüzmü hiç bilmiyordum yeni öğrendiğim bir konu biberon çürüğü diyorlar onun başlangıcı olabilir mi
İ
İrem N. A.
10 Temmuz 2026 00:19
Doktora götürdünüzmü hiç bilmiyordum yeni öğrendiğim bir konu biberon çürüğü diyorlar onun başlangıcı olabilir mi

Göktenur B.
10 Temmuz 2026 00:28
Randevu aldım gideceğim. Bakalım nasıl yerlerde yatcaz gidince
İ
İrem N. A.
10 Temmuz 2026 00:59
Geçmiş olsun şimdiden bu hayata ki en zor bence diş ben birazda genetik olduğunu düşünüyorum ben çok çektim diş sıkıntısını oğlum 6 yaşına girecek diş sıkıntısı çekmesin diye daha hasasim bu konuda umarım babasına çeker diye dua ediyorum dişleri sapasağlam eşimin dişleri
Yükleniyor...