Dis Fircalama

86 görüntüleme
D

Damla

12 Mayıs 2026 20:43
Oğlum 7 aylık ilk dişler çıktı fırçalama nasılsın olmalı macun kullanılmalı mi?
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Mayıs 2026 21:25
Yanlış hatırlamıyorsam bir doktorun videosunda görmüştüm fırçalama yapmak lazım diyordu anne sütü alsa bile süt kalıntısı gitsin diye ama bence macuna gerek yok birde diş çok genetik birşey bence oğlum 6 yaşında nazar değmesin hala süt dişleri sapasağlam çoğu aynı yaşta aynı akraninda diş çürükleri dökmeleri görüyorum tabiki bunlarda düşücek süt dişleri kalmicak ama ben dişin genetik olduğunu düşünüyorum normal su ile fırçalama yapın çok küçük daha
D

Damla

12 Mayıs 2026 21:45
Göktenur Bektaş
Yanlış hatırlamıyorsam bir doktorun videosunda görmüştüm fırçalama yapmak lazım diyordu anne sütü alsa bile süt kalıntısı gitsin diye ama bence macuna gerek yok birde diş çok genetik birşey bence oğlum 6 yaşında nazar değmesin hala süt dişleri sapasağlam çoğu aynı yaşta aynı akraninda diş çürükleri dökmeleri görüyorum tabiki bunlarda düşücek süt dişleri kalmicak ama ben dişin genetik olduğunu düşünüyorum normal su ile fırçalama yapın çok küçük daha
Tamamdir cok tesekkur ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir