Diş Etinde Beyaz Bir Çıkıntı
123 görüntüleme
E
Elif B. ..
11 Aralık 2025 21:04
11.5 aylık bebeğimin10 güne yakındır huysuzluk ve ciddi uyku problemleri vardı. Diş çıkartıyor diye düşünmüştüm. Bugün dışetin beyaz bir çıkıntı gördüm. Dişini patlattısandim ama elledigimde yumuşak ve dişle alakası olmayan bişey doktora goturmeliymiyim
İ
İlayda D.
11 Aralık 2025 21:34
Bizde de çıkmıştı 9 aylıkken ve ebe hanım aft gibi bir şey olabileceğini belki ağzına soktuğu herhangi bir şey yara gibi yapmış olabileceğini söylemişti doktora randevu aldım ama götürene kadar geçti hemen 1 hafta içinde
S
Sema
11 Aralık 2025 21:39
Süt incisi olabilir dediğiniz kendiliğinden geçiyor mama yada meme alan bebeklerde sık görülen bir şey kendi bebeğimde d da var. Diş sancısı var belli jeller var ya da Tetagil kullanabilirsiniz. Rahatlatır. Gün içinde havuç verin pırasanın sert sap kısmını verin iyi gelir
E
Eliff
11 Aralık 2025 21:40
Beyaz yuvarlak bir şey miydi? Bizde de vardı doktora götürdüğümde diş incisi demişti
E
Elif B. ..
11 Aralık 2025 21:41
Evet beyaz yuvarlak diş etinde ellemesem diş patlattı diye seviniyordum. Elledigimde yumuşakoldugunu görünce endiselendim
S
Sema
11 Aralık 2025 21:43
Önemli değil merak etmeyini sadece patlatmayın yeter. Bende ilk başka sizin gibi şaşırmıştım normalmiş
E
Elif B. ..
11 Aralık 2025 21:45
Çok teşekkürler 🌸