Diş Dönemi Yemek Yemiyor

168 görüntüleme
E

Elif Ö.

16 Mayıs 2026 12:46
Bebeğim 1 yaşında üst 4 dişi aynı anda geliyor. Bir de üstüne hasta oldu tam 1 haftadır hiçbir şey yemedi. Sadece çok az mama içiyor. Çok üzülüyorum. Ne yapabilirim ne yedirebilirim lütfen bana tarifler verir misiniz 🥹🥹
O

Ozlem

16 Mayıs 2026 13:42
merhaba kızımında 3 dişi geliyor 1 yaşında. Kaşık kabul etmiyor etse de az yiyor. Çoğunlukla kendi yemeyi tercih ediyor o şekilde denediniz mi blw şeklinde
E

Elif Ö.

16 Mayıs 2026 14:25
Ozlem
merhaba kızımında 3 dişi geliyor 1 yaşında. Kaşık kabul etmiyor etse de az yiyor. Çoğunlukla kendi yemeyi tercih ediyor o şekilde denediniz mi blw şeklinde
Deniyorum ama kaşık daha çok verdim sanırım hani hafif çorba gibi muhallebi gibi dişlerini acıtmasın madem diye. Ama daha çok eliyle yiyebileceği şeyler vereyim deneyelim 🥹
O

Ozlem

16 Mayıs 2026 14:35
Elif Özden
Deniyorum ama kaşık daha çok verdim sanırım hani hafif çorba gibi muhallebi gibi dişlerini acıtmasın madem diye. Ama daha çok eliyle yiyebileceği şeyler vereyim deneyelim 🥹
Evet bende sizin gibi düşünmüştüm. Mesela sabahları haşlanmış yumurtayı beyazını çok seviyor yumuşak oldugu için herhalde yada patatesli kaşarlı yumurtadan omlet yapıyorum tutabileceği şekilde yada önüne parçalıyorum belki sizin bebeğinizde sever 🫶🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir