Diş Dönemi
227 görüntüleme
B
Beyza S. G.
30 Temmuz 2026 15:07
Ya bu diş dönemi ne zormuş arkadaşlar ataklardan bile zor geçiyor 7 aylık olacak bebeğim sürekli ağlayarak uyanıyor yavrum eli ağzında rahatlatmak için elimden geleni yapıyorum ama tükendim 2 haftadır Allah tüm annelerin yardımcısı olsun sanırım bu dönemde böyle geçiyor :(
E
Elif K.
Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:19
Bizde de aynı durum saat başı uyanmalar ağlama atakları vs ne zaman bitecek belli değil
B
Beyza S. G.
30 Temmuz 2026 15:24
Bizde de aynı durum saat başı uyanmalar ağlama atakları vs ne zaman bitecek belli değil

Deniz T.
Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:39
Merhablar,Diş sancılarını azaltmak icin tetagil ya da benzeri seyler verebilirsiniz her bebekte farkli etki gosterir biz tetagil kullanirdik rahatlardi.
E
Elif K.
Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:43
Merhablar,Diş sancılarını azaltmak icin tetagil ya da benzeri seyler verebilirsiniz her bebekte farkli etki gosterir biz tetagil kullanirdik rahatlardi.
E
Elif K.
Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:44
Kolaylıklar diliyorum umarım en kısa zamanda çıkarırlar dişleri ❤️🙏
B
Beyza S. G.
30 Temmuz 2026 15:48
B
Beyza S. G.
30 Temmuz 2026 15:51
Biz tetagil kullanıyoruz ama saatlik rahatlama veriyor her zamanda kullanılıyor mu bilmiyorum , birde alt dişleri çok kabarmış ve diş etleri beyazlamış hatta sağ diş yatağı daha şiş ama hala patlamadı :/

Deniz T.
Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:53
Biz tetagil kullanıyoruz ama saatlik rahatlama veriyor her zamanda kullanılıyor mu bilmiyorum , birde alt dişleri çok kabarmış ve diş etleri beyazlamış hatta sağ diş yatağı daha şiş ama hala patlamadı :/
Yükleniyor...