Diş Dönemi

227 görüntüleme
B

Beyza S. G.

30 Temmuz 2026 15:07
Ya bu diş dönemi ne zormuş arkadaşlar ataklardan bile zor geçiyor 7 aylık olacak bebeğim sürekli ağlayarak uyanıyor yavrum eli ağzında rahatlatmak için elimden geleni yapıyorum ama tükendim 2 haftadır Allah tüm annelerin yardımcısı olsun sanırım bu dönemde böyle geçiyor :(
E

Elif K.

Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:19
Bizde de aynı durum saat başı uyanmalar ağlama atakları vs ne zaman bitecek belli değil
B

Beyza S. G.

30 Temmuz 2026 15:24
Elif Katırcıoğlu
Bizde de aynı durum saat başı uyanmalar ağlama atakları vs ne zaman bitecek belli değil
Kolaylıklar diliyorum umarım en kısa zamanda çıkarırlar dişleri ❤️🙏
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:39
Merhablar,Diş sancılarını azaltmak icin tetagil ya da benzeri seyler verebilirsiniz her bebekte farkli etki gosterir biz tetagil kullanirdik rahatlardi.
E

Elif K.

Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:43
Deniz Tunç
Merhablar,Diş sancılarını azaltmak icin tetagil ya da benzeri seyler verebilirsiniz her bebekte farkli etki gosterir biz tetagil kullanirdik rahatlardi.
Biz tetagil kullanıyoruz ama saatlik rahatlama veriyor her zamanda kullanılıyor mu bilmiyorum , birde alt dişleri çok kabarmış ve diş etleri beyazlamış hatta sağ diş yatağı daha şiş ama hala patlamadı :/
E

Elif K.

Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:44
Beyza Saygılı Göncü
Kolaylıklar diliyorum umarım en kısa zamanda çıkarırlar dişleri ❤️🙏
Amin inşallah hepimizin bebişleri kolaylıklarla patlatır 💖
B

Beyza S. G.

30 Temmuz 2026 15:48
Deniz Tunç
Tetagili araştırdım ama kullanmadım en son çarem onu da deneyeceğim galiba teşekkür ederim 🙏
B

Beyza S. G.

30 Temmuz 2026 15:51
Elif Katırcıoğlu
Biz tetagil kullanıyoruz ama saatlik rahatlama veriyor her zamanda kullanılıyor mu bilmiyorum , birde alt dişleri çok kabarmış ve diş etleri beyazlamış hatta sağ diş yatağı daha şiş ama hala patlamadı :/
Şimdi bir kaç adet karanfil ve zeytinyağını küçük bir kavanozun içinde karanlık yerde bir gece bekletip sonrasında dolaba koydum ara ara diş etlerine masaj yapıyorum rahatlatıyor ama tabi ki geçici rahatlık belki denemek istersiniz ❤️
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:53
Elif Katırcıoğlu
Gunden 4 defa vere bilecegimi soylemisti doktorum ben gece yatarken veriyordum ki en son şaseyi daha rahat uyuyabilsin diye. Tabiki her cocugun agri sanci sureci farklidir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir