Diş Dolayısıyla mı Uyku Terörü Yaşıyoruz
309 görüntüleme
B
Betül İ.
18 Temmuz 2026 18:39
Bebeğim ön beş aylık memeden ayırmak zorunda kaldım çünkü tekrar hamileyim. Kademeli olarak ayırdım biraz zorluk çektim ama şuanki kadar beni yormamıştı emzir eyi bıraktıktan hemen sonra azı dişlerini çıkarmaya vaşlafı ilk gün ateş daha sonra ateşi düştü sebepsiz ağlamalar yşadık başta sadece geceydi. Ne yaparsam yapayım sakinleşmedi. Sallayarak unuttuk gece uyandı bir saat belki ağladı hiç bir şekilde sakinleşmedi. Şimdi gündüzde anne anne diyerek sanki korkar gibi kucağıma geliyor. Kucağımda da durmuyor tırmanmaya çalışıyor. Geri gelmeye çalışıyor. Annemlere kardeşime bile gitmiyor. Şuan destekli olduğum halde çok zorlanıyorum. Bir iki haftaya tekrar gurbete gideceğim çok korkuyorum. Acaba geçer mi huy mu değiştirdi. Normalde ekran vermiyordum. Meme buraktırma sürecinde oyalasın diye vermeye başladım bu mu etkiledi dişten mi memeden ayrıldığı için mi bilemiyorum. Lütfen yardımcı olun

Hatice E.
Premium Üye
18 Temmuz 2026 19:10
Merhaba, ekran veriyor musunuz?
B
Betül İ.
18 Temmuz 2026 19:47
Yaşına kadar neredeyse sıfır ekran büyüttüm. Şimdi annemlere geldim ayırmak için burada onu biraz oyaladın diye ekran verdim acaba sebebi bu olabilir mi

Hatice E.
Premium Üye
18 Temmuz 2026 19:54
Yaşına kadar neredeyse sıfır ekran büyüttüm. Şimdi annemlere geldim ayırmak için burada onu biraz oyaladın diye ekran verdim acaba sebebi bu olabilir mi
Yükleniyor...