Diş Diş

958 görüntüleme
G

Gamze Ç.

22 Temmuz 2026 22:36
Merhaba kızlar 6ayşık oğlum alt iki dişini 5 aylıkken çıkarttı şimdi üst sol dişi beyazlamış nurse harveys diş jeli kullanıyoruz aman aman bir faydası yok bence sürekli kulağıyla oynuyor sürekli ağlıyor huzursuz bağırıyo hece sürekli uyanıyor ne zamana kadar diş çıkarıcak yani diş işi ne zaman bitiyor ne zaman uyuycaz ya
Fatma A. U.

Fatma A. U.

22 Temmuz 2026 22:38
Valla sizi üzmek istemem ama sanırım biraz uzun bir süreç
S

Songül

22 Temmuz 2026 22:54
Dil 30 haftalıga kadar devam edıypr diye biliyğrum . Tedagil tavsıye ederim .ben bebegımde onu kullamıporum
D

Dilek S.

22 Temmuz 2026 23:24
2 yaşında kızım hala çıkmayan azılar var. 1 yaşından sonra biraz daha huysuzluk azalıyor.Tetagil ve nurse harveys bende kızıma kullanmıştım çokta faydasını gördüm.Ama aşırı huysuzluğu varsa ve doğal uygulamalarla rahatlamıyorsa calpol vermemi önermişti doktorum.
Göktenur B.

Göktenur B.

23 Temmuz 2026 00:01
Nurse herveys kullandım bende hatta dentinox da aldım ama en iyi tetagil anında rahatlıyor oğlum gece bazen huysuz oluyor bizde üstten 3. Dişi yeni patlattık tetagil verdimi hemen geri uykuya dalıyor bizde
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 07:58
Bu süreçler başladığında ne kadar zamanda dişleri çıktı bebişlerinizin acaba ben de aynı durumdayım uyuyamıyoruz
Göktenur B.

Göktenur B.

23 Temmuz 2026 08:04
Tuğba Gültekin
Bu süreçler başladığında ne kadar zamanda dişleri çıktı bebişlerinizin acaba ben de aynı durumdayım uyuyamıyoruz
Herkesin farklı sanırım diş süreci biz Haziran başında ateşlendik ishal olduk dedim ki kesin dişi çıkıyor diş etleri şişti üst ikisinin daha yeni üst dişinin birinin ucu göründü ama uykusuzluk olmuyor bizde sadece iştahsız iki gündür
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 08:20
Göktenur Bektaş
Herkesin farklı sanırım diş süreci biz Haziran başında ateşlendik ishal olduk dedim ki kesin dişi çıkıyor diş etleri şişti üst ikisinin daha yeni üst dişinin birinin ucu göründü ama uykusuzluk olmuyor bizde sadece iştahsız iki gündür
Yaa biraz uzun sürmüş bebişler içşn her şey çok zor
D

Dilek S.

23 Temmuz 2026 08:28
Öyle hemen birden çıkmıyor biraz çıkıyor sonra duruyor en zor kısmı dişin damağı yardığı kısım o yüzden huzursuz oluyorlar
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 08:32
Dilek S
Öyle hemen birden çıkmıyor biraz çıkıyor sonra duruyor en zor kısmı dişin damağı yardığı kısım o yüzden huzursuz oluyorlar
Anladım teşekkürler :) ben şu an pek anlayamıyorum daha çıkma evresinde mi yoksa damağı yarma evresinde mi ama dediğiniz gibi bi ara sakinleşiyor givi oluyor geri başlıyor
D

Dilek S.

23 Temmuz 2026 08:33
parmağınızla bakarsanız çıktıysa iğne gibi hissedersiniz
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 08:38
Dilek S
parmağınızla bakarsanız çıktıysa iğne gibi hissedersiniz
O zaman daha çıkmamış ama diş etinde biraz bombelik var önceden baktığımda düzdü, dişin yeri de çizgi gibi duruyor inşallah yakın zamanda çıkar
R

Raziye Ö.

31 Temmuz 2026 21:43
6 diş birden geliyor ateş hali var 2 gündür 37 üstünde bunu yaşayan oldu mu olduysa ka gün sürer
Burcu K. .

Burcu K. ..

2 Ağustos 2026 11:14
Selam aynıyız 5. Ay sonrası alt iki diş çıktı şuan 6 aylığız 6 buçuğa doğru gidiyorum diş etleri beyaz üstler ama biraz zaman var gibi çıkmasına hiç bir şey almadım kullanmadım bebeğim krize giriyor uykuda aniden çığlıklar başladı memede kalmak istiyor anlamadım birde evimizde değiliz onun etkisi var dicem ama bir aydır annemdeyiz ve alışmıştır sanırım anneme dinlenmeye geldim bir aydır annem ve ben uyumuyoruz diyebilirim uykuları kısa geceleri sık uyanıyor hele 8 9 gibi uyutuyorum 12 1e kadar kalkıyor bazense hiç uyumak istemiyor 11de uyanıp gece 2de uyuduğu dahi oluyor çocuğumun sorununun ne olduğunu çözemedim sık sık emziriyorum acaba ağzına mı geliyor yedikleri de düz yatırınca bu kadar ağlıyor dicem çözemedim
D

Dilara

7 Ağustos 2026 20:55
Burcu Koçar
Selam aynıyız 5. Ay sonrası alt iki diş çıktı şuan 6 aylığız 6 buçuğa doğru gidiyorum diş etleri beyaz üstler ama biraz zaman var gibi çıkmasına hiç bir şey almadım kullanmadım bebeğim krize giriyor uykuda aniden çığlıklar başladı memede kalmak istiyor anlamadım birde evimizde değiliz onun etkisi var dicem ama bir aydır annemdeyiz ve alışmıştır sanırım anneme dinlenmeye geldim bir aydır annem ve ben uyumuyoruz diyebilirim uykuları kısa geceleri sık uyanıyor hele 8 9 gibi uyutuyorum 12 1e kadar kalkıyor bazense hiç uyumak istemiyor 11de uyanıp gece 2de uyuduğu dahi oluyor çocuğumun sorununun ne olduğunu çözemedim sık sık emziriyorum acaba ağzına mı geliyor yedikleri de düz yatırınca bu kadar ağlıyor dicem çözemedim
Aynı şekilde bizim de 4 aylıkken alt dişler çıktı baktım hala uykusu bozuk meğer üstler de şişmiş hafif beyazlık var. Bizim 3.5 aylıkken uykuları bozuldu kademe kademe. Geceleri memeyi emzik gibi kullanmak istiyor çok mızmız beraber yatıyoruz malesef diğer türlü 0 uyku yatırsam bile hemen uyanıyor beni istiyor bende onun isteklerine karşılık veriyorum
B

Beyzanur Ö.

20 Ağustos 2026 12:42
Tetalgil diş Granürü kullanan var mı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir