Diş Çürümesi

266 görüntüleme
D

Deniz

14 Haziran 2026 21:53
19 aylık Oğlumun azı dişinde çürük oluştuğunu farkettim yeni oldu en fazla 2 haftalık. Yaşayan var mı süreç nasıl ilerledi çekerler diye çok korktum
Afranur K.

Afranur K.

14 Haziran 2026 22:13
Bence bir diş hekimi muayenesine götürün, azı dişleri 8-10 yaş arasına kadar ağızlarında kalıyor çocukların.

Erkenden müdahale edilmesi gerekir mi takip yeterli olur mu vs. Buna en iyi bir pedodontist karar verecektir. 🙏🏻 bi de çekim artık en son ihtimal içiniz rahat olsun 🤗
D

Deniz

14 Haziran 2026 22:18
Afranur Keskin
Bence bir diş hekimi muayenesine götürün, azı dişleri 8-10 yaş arasına kadar ağızlarında kalıyor çocukların.

Erkenden müdahale edilmesi gerekir mi takip yeterli olur mu vs. Buna en iyi bir pedodontist karar verecektir. 🙏🏻 bi de çekim artık en son ihtimal içiniz rahat olsun 🤗
randevu aldım hemen götürücem çok kafama takıldı. Teşekkür ederim cevabınıza 😊
Z

Zeynep Ö.

Premium Üye
14 Haziran 2026 22:59
Küçük oldukları için tedavi uygulayamıyorlar yada anestezi ile yapıyorlar dişlerini fırçalamanızı isteyecek çürüğü durdurmak için de bize bir krem verdiler belki onu tavsiye ederler
D

Deniz

14 Haziran 2026 23:00
Zeynep Öztürk
Küçük oldukları için tedavi uygulayamıyorlar yada anestezi ile yapıyorlar dişlerini fırçalamanızı isteyecek çürüğü durdurmak için de bize bir krem verdiler belki onu tavsiye ederler
Sizin kaç aylık ve kaç çürük vardı
Z

Zeynep Ö.

Premium Üye
14 Haziran 2026 23:02
Deniz
Sizin kaç aylık ve kaç çürük vardı
Bizim iki buçuk yaşındaydı ön dişlerinde çürüme vardı
D

Deniz

14 Haziran 2026 23:08
Zeynep Öztürk
Bizim iki buçuk yaşındaydı ön dişlerinde çürüme vardı
Şuan nasıl sadece krem mi kullandınız
Z

Zeynep Ö.

Premium Üye
15 Haziran 2026 09:12
Deniz
Şuan nasıl sadece krem mi kullandınız
Tedaviye izin vermedi kızım diş fırçalama ve krem kullanıyoruz çürüğü durdurdu gibi
D

Deniz

15 Haziran 2026 10:15
Zeynep Öztürk
Tedaviye izin vermedi kızım diş fırçalama ve krem kullanıyoruz çürüğü durdurdu gibi
Geçmiş gitmiş olsun inşallah 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir