Diş Çürüğü Miras mı?

69 görüntüleme
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

19 Kasım 2025 12:41
Bebeğinize mirasınız diş çürüğünüz olmasın 🙏🏼
Nasıl mı?
Ağız floranızı paylaşmayarak..

Kısacası ağzınıza temas eden şeyleri bebeğinizle paylaşmamak çözüm 💕

Tüm detayları videoda anlattım 👇🏼

https://www.instagram.com/reel/DRPNwDPjVGX/?igsh=bDh6MmZ3NThkZG1z

Haydi gelin birlikte geleceğin sağlıklı yetişkinlerini yetiştirelim.
Çünkü önemli olan hastalık olunca tedavi ettirmek değil, hasta olmanın önüne geçmektir 🙏🏼

Siz de aklınıza takılanları bana sorabilirsiniz veya başka ebeveynlere/bakım verenlere bu videoyu göndererek kibarca uyarabilirsiniz 🥰🫶🏻🍀
Betül .

Betül ..

19 Kasım 2025 12:44
3,5 yaşındaki kızım hem manuel hem elektrikli diş fırçası ile dişlerini kendi fırçalıyor.Diş macunu öneriniz var mı ? Birde günde kaç kere fırçalanmalı
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

19 Kasım 2025 12:48
Betül hanım, fırçalamayı siz de mutlaka kontrol edin. Günde 2 defa yeterli 💕macun olarak florürlü öneriyorum ama ağız bakımı iyi ve çürük yaşanmadı ise artık florürsüz olarak sabah macununu ayırabilirsiniz 🍀
Ö

Özge B. ..

19 Kasım 2025 12:49
Hocam merhaba kızım9 aylık altta iki disimiz var üsttende bir nokta beyazlık var aşırı huzursuz ve iştahsız ağzının etrafı kırmızı nokta oldu aşırı salya var ve dilinin arka kısmında biraz beyazlık var gibi bu beyazlık dişten mi olur
G

Gökçin N.

19 Kasım 2025 13:35
@Nazlı Güleç Baca hocam,ilk diş kontrolü ne zaman olmalı?
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

19 Kasım 2025 13:48
@Gökçin Noyan ilk dişten en geç 6 ay sonra veya 1 yaşında 🥰 henüz yapılmadıysa geç kaldık diye düşünmeyin, hiç bir zaman geç değildir 💕
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

19 Kasım 2025 13:49
@Özge Benli özge hanım, diğer konu başlığında cevap yazdım size ama burdan da ileteyim ☺️
Salyadan ağız etrafında kırmızılık olur ama dilin arkasında beyazlık bana üst solunum yolunu düşündürür o yüzden o şıkkı elemek gerekiyor çocuk doktorunuz ile 💕

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir