Diş Çıktı Emme Gitti

302 görüntüleme
S

Sebahat Ç.

6 Temmuz 2026 10:36
Kızım üç aylıkken başladı uyanık emmiyordu bende mecbur ya uykudan uyanınca ya da uykudayken alıp emziriyordm şuan sekiz buçuk aylık hala uykulu emziyorum ama bir hafta önce ilk dişi çıktı ondan beri emmiyor iki çekiyor memeyi ağıriyor sanırım damağı bırakıyor bu durum ne zaman düzelir acaba zaten bı uykulu emiyordu şimdi o da gitti doğru düzgün bir şey de yemiyor ne yapicm şaştım kaldm
Hatice C. .

Hatice C. ..

6 Temmuz 2026 11:35
Aslinda normalde diş patlatma zamanı ve sürecinde bebekler kaşındırıcı yerine kullanır memeyi, bi doktor muayesi yaptırsanız iyi olur yemekte yemedigini söylediniz
S

Sebahat Ç.

6 Temmuz 2026 12:13
Hatice Celik
Aslinda normalde diş patlatma zamanı ve sürecinde bebekler kaşındırıcı yerine kullanır memeyi, bi doktor muayesi yaptırsanız iyi olur yemekte yemedigini söylediniz
Emzikle yapıyor onu
Hatice C. .

Hatice C. ..

6 Temmuz 2026 12:51
Sebahat Çarbuğa
Emzikle yapıyor onu
Memeyi emme esnasında rahatlatma olur o sakinlikle uyur bebek bizde öyle olmuştu diş patlatma sürecinde
N

Nurgül K.

6 Temmuz 2026 15:11
Benim kızımda 8 aylık doğduğundan itibaren bir meme reddi var hiç emmedi şimdide ilk dişi çıktı ikinci dişi geliyor biberondan bile emmek istemiyor ek gıda sürecinde zaten çok az yiyor gerçekten çok sıkıntılı bir süreç
S

Sebahat Ç.

6 Temmuz 2026 22:10
Hatice Celik
Memeyi emme esnasında rahatlatma olur o sakinlikle uyur bebek bizde öyle olmuştu diş patlatma sürecinde
Keşke öyle olsa da kızım emzikle kendini rahatlatıyor
S

Sebahat Ç.

6 Temmuz 2026 22:12
Nurgül Karaca
Benim kızımda 8 aylık doğduğundan itibaren bir meme reddi var hiç emmedi şimdide ilk dişi çıktı ikinci dişi geliyor biberondan bile emmek istemiyor ek gıda sürecinde zaten çok az yiyor gerçekten çok sıkıntılı bir süreç
Gerçekten çok Zor bir durum kızım ilk üç ay çok güzel emdi sonra herşey değişti meme reddi falan hep uykulu ya da uykudan uyanınca emiyordu hala da aynı şimdi diş çıktığı için memeyi hiç emmemeye başladı vücudu susuz kalıcak çok az çiş yapıyor bezlerine emmedigi için su içse de işe yaramıyor
N

Nehar K.

8 Temmuz 2026 03:32
Nurgül Karaca
Dudak arasina baktınız mi üstten. Bazi bebeklerde yapisiklik mi ne bi sey oluyormuş emmeyi zorlastiriyormus. Diş cikarma evresindeyiz bizde kucagimda asla almıyor illa yatip alacak. Memeyi reddediyorlar cok normal ama onceden de almiyor olması düşündürücü. Kolayliklar diliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir