Diş Çıkarmayanlarrr
74 görüntüleme
C
Cansu B.
13 Ocak 2026 08:11
Selamlar bebeğim 31 hafta üç gün doğumlu. Şu anda 11 aylık erkek bebek. Destekli yürüyor, alkış gel gel baba emme anne mama gibi kelimeler söylüyor. Fakat hiç diş yok. Kan tahlili yaptığımızda korkacak bir şey olmadığını söyledi doktorumuz beklememiz gerektiğini 18. aya kadar normal olduğunu söyledi çok endişeleniyorum benim gibi olan var mı ya da olmuş olan var mı teşekkür ederim anneler

Afranur K.
13 Ocak 2026 08:48
12. Aya kadar çıkmaması normal içiniz rahat olsun, her bebeğin dönemi birbirinden farklıdır. Bazıları erken çıkartır bazıları geç. Zaten genellikle söylenen 6. Ayda şu diş/7. Ayda bu diş tanımları toplumun ortalamasına göre ayarlanmış bilgilerdir. Bunun dışında sapma gösteren bir çok bebek mevcut.

Kübra E.
13 Ocak 2026 08:54
Endişe etmeyin bizim de geç çıktı 3-4 diş birden patladı. Tahlilleri de normal çıkmış genetik olarak geç çıkacak demek ki
C
Cansu B.
13 Ocak 2026 08:55
Sizin ne zaman çıktı acaba kübra hanım?

Kübra E.
13 Ocak 2026 09:24
9.ay rutin doktor kontrolüne gittiğimizde diş etleri şişmiş dişler yakın demişti doktorumuz 11.ayda patladı düşünün ben de üç beş güne çıkacak diye beklemiştim :))
C
Cansu B.
13 Ocak 2026 09:39
Anladım bizim de damaklar şiş hatta emerken canımı acıtıyor nasıl oluyorsa
C
Cennet A. T.
13 Ocak 2026 19:15
12.aya kadar gecikme olabilir bir de prematüre düzeltilmiş yaşa bakıyorlar genelde çok endişe endiyorsanız Tiroid ve D vitaminine baktırın onlar da etken olabiliyormuş
C
Cennet A. T.
13 Ocak 2026 19:15
12.aya kadar gecikme olabilir bir de prematüre düzeltilmiş yaşa bakıyorlar genelde çok endişe endiyorsanız Tiroid ve D vitaminine baktırın onlar da etken olabiliyorsun