Diş Çıkarmaya Bağlı Uykusuzluk + Mızmızlık

102 görüntüleme
C

Cansu A. ..

19 Haziran 2025 04:31
Zaten uykuyu sevmeyen bir bebeğim var, şimdi sanırım üst dişler çıkıyor gece ağlayarak uyanıyor, sürekli emmek istiyor. Uykuları iyice bölündü. Diş jelleri granülleri soğuk vs asla işe yaramıyor. Son çare Calpol u deneyeceğim, kullananlar var mı diş sürecinde, etkisini gördünüz mü, günde kaç defa kullandınız? Çok ağlıyor, çok üzülüyorum canı yanıyor belli ki... :( Bir de ekstra bir mızmızlıı, huysuzluk var. Sizde de öyle mi?
E

Elif Y.

19 Haziran 2025 04:38
Mızmızlık çok normal ben sise karanfil ve zeytin yağı kürü öneririm soğuk uygulama şeklinde damaklara dairesel haraketlerle uygulayın sonuç alan çok kişi var huzurlu uyuyabilir 😊
D

Dilara

19 Haziran 2025 04:48
Diş olsaydı soğuk uygulama masaj öncelikli işe yaraması lazımdı bence
Onun dışında huzursuzluk durumlarında calpol kullanılabılır evet ama neyi var bebeğin onu bilmek lazım
A

Aslı G. A. K.

19 Haziran 2025 05:16
Ben diş çıkarma zamanları 3-4 gün gece yatarken calpol veriyorum. Diş çok zor ağrılı bir süreç sırf ilaç vermeyeyim diye çocuğa eziyet etmeye gerek yok bence. Elbette ilaç son çare diğerlerini denemeden vermemek lazım. Bu benim fikrim tabiki :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir