Diş Çıkarma+kabızlık

111 görüntüleme
Ilgım G.

Ilgım G.

Premium Üye
12 Mart 2026 20:51
Bugün 3. Gün doluyor henüz kakasını yapmadı bebeğim 7 buçuk aylık aynı zamanda diş çıkartıyor. Düş çıkarmasında belirgin bir huysuzluğu yok açıkçası. Osman Hoca’nın videosunda porsiyonu fazla tutmanın kabızlık yapabileceği bilgisi vardı, ona göre düzenledim bugün ama yapabileceğim başka bir şey var mı? Ne yapabilirim?
B

Burcu E.

12 Mart 2026 21:02
Eğer kaka yapmadığı için herhangi bir huzursuzluk yoksa 6 güne kadar müdahale etmenize gerek yok aslında, benim kızım da ara ara kabız/ishal gibi reaksiyonlar veriyor diş çıkarırken. Ama mamas veriyorsanız azıcık zeytinyağı dökebilirsiniz içine ek gıdaya geçtiyseniz. Özellikle yatmadan öncekine katarsanız sabaha kadar rahatlatıyor
Ceren

Ceren

Premium Üye
12 Mart 2026 21:09
benim kızım da üçüncü günde yaptı bugün bi hafta on güne kadar normal sanırım ama rahatsız oluyo tabi bebekler de bizim gibi 🙂↕️ ben akşam öğününde armut veriyorum yoğurtla ya da kuru kayısı hurma kaynatıp yine yoğurtla veriyorum zeytinyağı da ekliyorum çözülüyo genelde
Ilgım G.

Ilgım G.

Premium Üye
12 Mart 2026 22:46
Burcu Erdilmen
Eğer kaka yapmadığı için herhangi bir huzursuzluk yoksa 6 güne kadar müdahale etmenize gerek yok aslında, benim kızım da ara ara kabız/ishal gibi reaksiyonlar veriyor diş çıkarırken. Ama mamas veriyorsanız azıcık zeytinyağı dökebilirsiniz içine ek gıdaya geçtiyseniz. Özellikle yatmadan öncekine katarsanız sabaha kadar rahatlatıyor
Ek gıdaya geçtik ama hala temel besin anne sütü. Ek gıdasına eklerim, teşekkür ederim
Ilgım G.

Ilgım G.

Premium Üye
12 Mart 2026 22:48
Çok teşekkür ederim canım kadınlar, sıçtı çok şükür. Birinin kaka yapması nasıl olurda beni rahatlatıyor anlamıyorum:)) çok sevdiğim bir yakınım diyor ki annelik=delilik, haklı sanırım
G

Gülcan Ş.

12 Mart 2026 23:01
Ilgım Göbekli
Çok teşekkür ederim canım kadınlar, sıçtı çok şükür. Birinin kaka yapması nasıl olurda beni rahatlatıyor anlamıyorum:)) çok sevdiğim bir yakınım diyor ki annelik=delilik, haklı sanırım
Valla alın benden de o kadar kabız olduğunda aglarım ama rahatlatınca o günüme sanki hediye verilmiş gibi hissediyorum 🤣😅 biz kadınları bebeklerin kabızlık rahatlama olayı bile mutlu ediyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir