Diş Çıkarma ve Emerken Isırma
190 görüntüleme
Ö
Öznur Ç.
17 Kasım 2025 13:53
Oğlum altlardan iki diş çıkardı sanırım tine çıkacak dişleri var kaşındığı için emerken ısırıyor bu yüzden göğsüm çok acıyor göğüsünü kremi sürdüm sildim emzirmeden önce de hatta ilk aylarında da sürüyordum o zamanlarda da acıyor diye ama sanırım anladı bişey sürdüğümü başta emmeyi reddedip sonra emdiğini farkettim. Ama bu sefer ki göğüs acım o ilk aylarda olan gibi değil ısırdığı için çok fazla acıyor ve sızlıyor ne yapmak gerekir başına gelen var mı bu durum. Emzirmeye ara da veremem emmeden uyumuyor
B
Büşra K.
18 Kasım 2025 23:44
Bende bu aşamadan korkuyorum biraz, benim bebeğim daha diş çıkarmadı ama kaşınıyor çıkarmak üzere sanırım daha dişi çıkmadan canım acıyor çıkınca nasıl olacak bilmiyorum

Yeter O. ..
19 Kasım 2025 03:02
Osman hoca bebeğiniz göğsünüzü ısırıyorsa tepki gösterin demişti abartmayacak şekilde
Ö
Öznur Ç.
19 Kasım 2025 08:46
Tepki versekte anlamıyor oyun sanıyorlar😅 zaten sürekli emmek isteği göğsüm diğerini zorla emiyor bu sefer yara olan göğsümü iyileştirmem çok zor oluyor ve bi gün çok ısırdı çok ağrısı varken sanırım o bile yetti göğsümün yara olmasına daha diğer dişleri çıkacak düşünemiyorum
Ç
Çisem Ü.
20 Kasım 2025 11:59
Şu an aynı durumdayım aç uyanmasına rağmen emmiyor ısırıyor nasıl düzelecek bilmiyorum psikolojim gitti. Sanırım bu zamana kadar ki en en zor süreç buymuş🥺
Ö
Öznur Ç.
22 Kasım 2025 12:49
Gerçekten beni de zorladı bu süreç ki daha iki diş var 😅 geçmesi için bi süre emzirmeden kremlerle geçmesini beklemek lazım sanırım ama o da mümkün değil aktif emen bebek için bu durumu yaşayıp şu iyi gelir diye de yazan olur sandım ama olmadı🥲emzik kullanmadığı için de böyle zorladı sanırım
U
Ukbanur E.
26 Kasım 2025 09:57
Kızım on aylık uyurken emerek uyuyor ve sabaha kadar yanımda memede uyuyor ara ara ısırıyor 2 kere kanattı kopacak sandım tepki gösteriyorum anlıyor ama hırslanıp tekrar ısrımaya çalışıyor ben ne yapıyorum- memeyi kapatıyorum ısırmak yok hayır canım acıdı diyerek parmağımı ve kafamı hayır şeklinde sallıyorum ilgilisini başka bir şeye çekip konuyu kapatıyorum 5-10 dk sonra tekrar emmek istiyor diğer memeyi veriyorum ısırmıyor . Kanadığı zaman garmastan pomad sürüp gümüş kapakla uyudum ve o gece o memeyi vermedim sabaha iyi durumdaydı sizde deneyebilirsiniz
Ö
Öznur Ç.
26 Kasım 2025 10:09
Buradan ben de güncelleme yapayım yaşayan ya da korkan varsa benim gibi Lansinoh un lanolin diye kremini alıp sürüp gümüş kapakla kapatıyorum iyi gelmeye başladı gerçekten sizin dediğiniz gibi sizinkini ilk kez duydum o da çatlak kremiymiş lansinoh gibi benzer şeyi yapmışız teşekkür ederim paylaşımlarınız için