Diş Çıkarma ve Ateş

143 görüntüleme
B

Betül B.

20 Mart 2026 02:52
Diş çıkarma sürecinde ateş ne kadar sürer alttan iki üstten 1 diş cıkarıyor 10 aylık bebegım. 1 gün boyunda 37 5 38 civarında seyretti 3 doz calpol vermeme ragmen 37 altına hıc dusuremedım. Hastalık kısmından ateş ekleyemiyorum takip için. Tek kat body ile uyuyor ama 37ye inince gydrmem lazım mı hıc bılmıyorm yardımcı olacak olan ve fikri oln varsa yazarsa cok sevinirim
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
20 Mart 2026 04:03
37,5 veya 38de ilaç vermenize gerek yok. Yüksek ateş değildir o değerler. İzlemeniz gerekir.
B

Betül B.

20 Mart 2026 14:42
Tolga Şen
37,5 veya 38de ilaç vermenize gerek yok. Yüksek ateş değildir o değerler. İzlemeniz gerekir.
38 i gectı bıraz Soguk uygulama yapıyorum arada ve sadece atlet ıle duruyor diş için bu kadar ınatçı ateş normal mıdır ki başka bir rahatsızlığını farkedemıyorum burun akıntısı geniz akıntısı vs
R

Rabia Ç.

20 Mart 2026 21:05
Benim bebeğimde 37,5 38 civarıydı 2 gün diş sandık bugün 39 u geçmeye başladı acile götürdük kulak ve boğaz enfeksiyonu varmış. Belki fikir verir size.
B

Betül B.

20 Mart 2026 21:14
Rabia Çerkez
Benim bebeğimde 37,5 38 civarıydı 2 gün diş sandık bugün 39 u geçmeye başladı acile götürdük kulak ve boğaz enfeksiyonu varmış. Belki fikir verir size.
Allah sifa versin. Yarın sabah a aynı bu sekılde devam ederse sanırım bızde acıl e goturecegız diştir diye gerı durdum ama yok cok inatçı cıktı ateşi halsızlıgı var bide son 1 2 saattir emerken zor nefes alıyor gıbı muhtemelen hasta oldu
R

Rabia Ç.

21 Mart 2026 16:31
Bebeğiniz nasıl oldu bugün
B

Betül B.

21 Mart 2026 16:37
Rabia Çerkez
Bebeğiniz nasıl oldu bugün
Bu sabah düştü ateşi cok sukur kontrol ediyorum sureklı kaloriferleri kapattık ınce giydir soguk uygulama yaptım uyku oncesınde sabaha toparlamıstı
H

Halime S. A. ..

22 Mart 2026 01:23
G3cmis olsun bizde de ateş aynı şekilde seyrediyo bizde 10 ayligiz sanırım üst dişlerden dolayi kusma ve halsizlikt3 var bizde
B

Betül B.

22 Mart 2026 01:58
Halime Soykan Akçay
G3cmis olsun bizde de ateş aynı şekilde seyrediyo bizde 10 ayligiz sanırım üst dişlerden dolayi kusma ve halsizlikt3 var bizde
Evet aynı sekılde halsizliktr eslik edıyordu. Bugun ateş gectı ama saatte bir aglayarak uyanıyor sanırım agrısı var  çok uzuluyorm bebıslerımıze sızede gecmıs olsun umarım cabuk ve kolaylıkla cıkarır lar. Kacıncı dişleri cıkan acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir