Diş Çıkarma ve Ağızda Atf Yarası
91 görüntüleme
P
Pınar Y.
5 Aralık 2025 18:05
17 aylık bebeğim var şuan üst kesicilerin üçüncüsü çıkıyor bebeğim aşırı huysuz sürekli ağlıyor geceleri uyumuyor yemek yiyemiyor mama içmiyor.1 haftadır böyle. Bugün ağzının içine iyice baktım dilinin altında aft çıkmış. Nasıl bi yol izlemeliyim ilk defa böyle oluyor
N
Nevriye Ş.
6 Aralık 2025 19:09
Merhaba, benim bebeğimde 9.5 aylık üst kesiciler çıkmaya başlarken şişlik döneminden sonra patlamadan önce ağız içi yaraları oldu şu an 4 dişten3 ü patladı ve çoğunlukla azaldı, yemek sonralarında ağız içini saf su ya da karbonatlı su ile temizleyebilirsiniz dr götürürseniz ilaç veriyor o da iyi geliyor 🌸

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
7 Aralık 2025 18:08
Merhaba, ağız bakımını ihmal etmeyelim, beslenme azaldığı için bağışıklık düşüyor bu sebeple aft oluşuyor aslında o yüzden mümkünse c vitamini desteği olacak şekilde meyve verelim, mor meyvelerden faydalanalım 💕 ağız içerisini gün içerisinde yeteri kadar uyarırsanız gece daha rahat geçer
P
Pınar Y.
7 Aralık 2025 21:59
Bilgi için çok teşekkür ederim @Nevriye Şentürk biraz daha iyi çok şükür doktorumuz yarası için sprey önerdi ve doğadan faydalanmamı söyledi🎈 size de çok geçmiş olsun çabucak çıksın şu dişler iyileşsin bebişlerimiz 🌸🙏🏻
P
Pınar Y.
7 Aralık 2025 22:00
@Nazlı Güleç Baca hocam teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyorum daha iyiye gidiyor 🥰🌸
S
Sinem Ö.
8 Aralık 2025 07:32
Merhaba 6. ayına girdi 10 gün önce alt ön diş patladı üç gün önce de hemen yanında ki patladı her ikisi de elle hissedilir gibi ama tam bir çıkma ilerleme olmadı hala ilk dişte dün üst ön diş kısmında da çizik gibi gördüm patlama öncesi gibi dişlerin aynı anda gelmesi normal mı