Diş Çıkarma Sürecinde Meme Reddi
75 görüntüleme
F
Fatma N. U.
30 Ağustos 2025 05:56
8 aylık bebeğim bi anda memeyi almak istememeye başladı meme bağımlısı olmasına rağmen hemde üst diş yerleri şişmiş patlayacak gibi duruyor bununla bi alakasi olabilir mi özellikle sağ göğsümde ağlayıp kendini kasıyor emmemek için emerse de bir iki çekip sonra gene ağlıyor yatarak emzirince sorun yok kucağıma aldığımda gerçekten aşırı zorlanıyor bide grip bu aralar ama burnunu açıyorum hani ilk hastalığımz değil ama şuan ben o kadar çok strese girdim o kadar kafaya taktım ki bu durumu nasıl aşıcam neler yapabilirim gerçekten moralim aşırı bozuk yaşayan birileri varsa rahatlamaya ihtiyacım var geçici diye düşünüp memeyi almadığında sanki hiç geçmicek gibi geliyor bana psikolojim de bozuldu
F
Fatma
30 Ağustos 2025 07:26
Benim de 8 aylık bir erkek bebegim bende meme reddi yaşıyorum gerçekten zorlanıyoruz disten vs mi bilmiyorum ama sadece emme uykuya geçişlerde oluykr oda çok cok sz ek gıdasını aksatmadan vermeye çalışıyorum
B
Betül Ç.
30 Ağustos 2025 07:55
Osman hocanın 8 aylık önerisinde var bu bahsettiğiniz meme reddi. Ek gıdaya merak artmasına bağlı olabilir diyordu. Zamanla geçecektir.
F
Fatma N. U.
30 Ağustos 2025 11:31
Ayni benimde oğlum memeye direniyor yani uykulu anlarını yakalamaya çalışıyorum bu surecin geçeceğine inanmak istiyorum