Diş Çıkarma Süreci ve Huzursuzluk

116 görüntüleme
E

Elif k.

15 Mart 2026 08:27
Oğlum 9 aylık alt iki dişi 2 ay önce çıktı ve üst dişleri inmiş aşağı epey. Aşırı huzursuz geceleri sürekli olarak emmek istiyor emcek almak yerine anne memesi ağzında dursun istiyor asla uyutamiyorum gözleri kapalı şekilde devamlı ağlıyor veya sürekli bağırıyor. Doktor bu zamanlarda tetagil kullanmamızı önermişti ancak çok faydası olmadı gece aşırı uykusuz devam ediyor. Benim gibi olan durumda anneler siz neler yaptınız paylaşır mısınız? 沈凉
Merve Y.

Merve Y.

15 Mart 2026 12:08
Merhaba elif hanım geçmiş olsun kızım 11 aylık her diş çıkarma zamanı aynı şekildeyiz bizde emmese de meme de kalma isteği oluyor sanırsam bu şekilde kendisini yatıştırıyor gündüz uykularımız da sürekli meme de. Tetagil bizde de işe yaramadı kusturdu hatta. Jel var parmak fırça aldım onunla onu kullanıyorum emzik gibi meyve aparatları var onlarla meyve veriyorum hem meyve yiyor hem damağını kaşıyor biraz olsun işe yarıyor. Çok saçını başını çekip çözüm bulamazsam da parol veriyorum biraz. Buna bazı doktorlar karşı bazıları da ok valla çözüm bulamayınca veriyorum.
E

Elif k.

15 Mart 2026 19:55
Merhaba Merve hanım resmen yaşadıklarımı yapmışsınız sizde teşekkür ederim paylaşımlarınız için jel olanı bende deneyeceğim çaresiz kalırsam bende parol veriyorum 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir