Diş Çıkarma Süreci Uykusuzluk
150 görüntüleme
H
Hüdanur D. ..
25 Mart 2026 01:10
Merhabalar bebeğim şuan 11 aylık 1 ay öncesinde hiçbir dişi yoktu şuan altlar üstler bide üst dişn yanındaki dişleri patlıyor gece yarım saatten fazla uyumuyor artık uykusuzluktan delirmek üzereyim varmı çözümünüz ne zaman düzene girer 梁
M
Mine Ç.
25 Mart 2026 14:38
9 ay 18 günlük şuan bizimkide aynı durumdayız hiçbir şey fayda etmedi birde her yarım saatte bir bağırıyor uykuya dönemiyor 4üst diş aynı anda patladı alt dişler de çok şiş gerçekten çok zor 2 haftadır geçer diye sabrediyorum ama uyku falan kalmadı

Melike Y.
25 Mart 2026 17:20
Ramazan boyunca bütün herkesde aynı durum var sanırım benimki 16 aylık alt üst azı ve ön kesici dişleri geliyor dün doktorumuz diş jeli kullanabilirsiniz dedi bende buraya onu araştırmaya geldim
H
Hüdanur D. ..
25 Mart 2026 17:21
9 ay 18 günlük şuan bizimkide aynı durumdayız hiçbir şey fayda etmedi birde her yarım saatte bir bağırıyor uykuya dönemiyor 4üst diş aynı anda patladı alt dişler de çok şiş gerçekten çok zor 2 haftadır geçer diye sabrediyorum ama uyku falan kalmadı
H
Hüdanur D. ..
25 Mart 2026 17:22
Ramazan boyunca bütün herkesde aynı durum var sanırım benimki 16 aylık alt üst azı ve ön kesici dişleri geliyor dün doktorumuz diş jeli kullanabilirsiniz dedi bende buraya onu araştırmaya geldim
M
Mine Ç.
25 Mart 2026 17:24
Allah yardımcımız olsun ya bende bekliyorum geçecek diye artık delirdim doktor uyku damlası verdi bay bay night onu 1 kere kullandım faydasını görmedim bıraktım
H
Hüdanur D. ..
25 Mart 2026 17:26
Bende görmedim her şeyi kullandım karanfil jel bay bay night yok gece 2 de oturup ağladım istemsizce yalnız değiliz ama çok uzun süre uykusuzluk insanı kötü yapıyor canları sağolsun da başka hastalık vermesin

Melike Y.
25 Mart 2026 17:32
Diş jeli dentigel kullanıyorum az da olsa fayda ediyor ua
M
Mine Ç.
27 Mart 2026 21:12
Dentinox jel başladım bende sanki işe yarıyor uyanmalar azaldı gibi uykuya dönebiliyor yazmak istedim
Yükleniyor...