Diş Çıkarma Süreci Uykusuzluk

150 görüntüleme
H

Hüdanur D. ..

25 Mart 2026 01:10
Merhabalar bebeğim şuan 11 aylık 1 ay öncesinde hiçbir dişi yoktu şuan altlar üstler bide üst dişn yanındaki dişleri patlıyor gece yarım saatten fazla uyumuyor artık uykusuzluktan delirmek üzereyim varmı çözümünüz ne zaman düzene girer 梁
M

Mine Ç.

25 Mart 2026 14:38
9 ay 18 günlük şuan bizimkide aynı durumdayız hiçbir şey fayda etmedi birde her yarım saatte bir bağırıyor uykuya dönemiyor 4üst diş aynı anda patladı alt dişler de çok şiş gerçekten çok zor 2 haftadır geçer diye sabrediyorum ama uyku falan kalmadı
Melike Y.

Melike Y.

25 Mart 2026 17:20
Ramazan boyunca bütün herkesde aynı durum var sanırım benimki 16 aylık alt üst azı ve ön kesici dişleri geliyor dün doktorumuz diş jeli kullanabilirsiniz dedi bende buraya onu araştırmaya geldim
H

Hüdanur D. ..

25 Mart 2026 17:21
Mine Çiçek
9 ay 18 günlük şuan bizimkide aynı durumdayız hiçbir şey fayda etmedi birde her yarım saatte bir bağırıyor uykuya dönemiyor 4üst diş aynı anda patladı alt dişler de çok şiş gerçekten çok zor 2 haftadır geçer diye sabrediyorum ama uyku falan kalmadı
Allah yardımcımız olsun ya bende bekliyorum geçecek diye artık delirdim doktor uyku damlası verdi bay bay night onu 1 kere kullandım faydasını görmedim bıraktım
H

Hüdanur D. ..

25 Mart 2026 17:22
Melike Yıldırım
Ramazan boyunca bütün herkesde aynı durum var sanırım benimki 16 aylık alt üst azı ve ön kesici dişleri geliyor dün doktorumuz diş jeli kullanabilirsiniz dedi bende buraya onu araştırmaya geldim
Diş jeli dentigel kullanıyorum az da olsa fayda ediyor ua
M

Mine Ç.

25 Mart 2026 17:24
Hüdanur Demirbaş
Allah yardımcımız olsun ya bende bekliyorum geçecek diye artık delirdim doktor uyku damlası verdi bay bay night onu 1 kere kullandım faydasını görmedim bıraktım
Bende görmedim her şeyi kullandım karanfil jel bay bay night yok gece 2 de oturup ağladım istemsizce yalnız değiliz ama çok uzun süre uykusuzluk insanı kötü yapıyor canları sağolsun da başka hastalık vermesin
H

Hüdanur D. ..

25 Mart 2026 17:26
Mine Çiçek
Bende görmedim her şeyi kullandım karanfil jel bay bay night yok gece 2 de oturup ağladım istemsizce yalnız değiliz ama çok uzun süre uykusuzluk insanı kötü yapıyor canları sağolsun da başka hastalık vermesin
Amin amin uykusuzluk bitiriyor gerçekten güne resmen bitik başlatıyor oturup bende ağlıyorum valla artık inşallah tez zamanda geçer
Melike Y.

Melike Y.

25 Mart 2026 17:32
Hüdanur Demirbaş
Diş jeli dentigel kullanıyorum az da olsa fayda ediyor ua
Anladım teşekkür ederim
M

Mine Ç.

27 Mart 2026 21:12
Dentinox jel başladım bende sanki işe yarıyor uyanmalar azaldı gibi uykuya dönebiliyor yazmak istedim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir