Diş Çıkarma Süreci
116 görüntüleme
Ş
Şevval A.
20 Ağustos 2025 12:30
Diş çıkarma süreci ve diş kaynaklı ateş en fazla ne kadar sürer? Diş en fazla kaç derece ateş yapar ve dişten kaynaklı ishal en fazla ne kadar sürer bilgisi olan paylaşabilir mi?

Şüheda Ü. ..
20 Ağustos 2025 12:43
Merhaba eğer ateş 38 üstüne çıkıyorsa dişten kaynaklı değildir, ishal konusunda bi fikrim yok. Geçmiş olsun
S
Sümeyye A.
20 Ağustos 2025 12:44
Merhaba güzel anne öncelikle minik kuzuya geçmiş olsun demek istiyorum inşallah sürecini kolay geçirir . Benim bebeğimde bu süreçte 2 gün önce doktor kontrolünde aldığım bilgiyi paylaşmak istiyorum sizinle . 38 derece üstü ateşi dişin yapmadığını söyledi doktorumuz yeni en fazla 37.8 leri görürsünüz demişti 38 be üzeri ateşde aklınıza enfeksiyon tarzı herhangi bir şey gelsin demişti . İshal konusuna gelince günde kaç defa ve miktarı önemliymiş 10 güne kadar günde 1 2 defa çok cıvık su gibi olmayan bir ishal diş belirtilerinde görülürmüş . Süreyi aşan ve çok fazla sulu kıvamda olursa yine enfeksiyon tarzı bir durum olabilir demişti . Benim bu konu hakkında verebileceğim bilgi bunlar ☺️
Ş
Şevval A.
20 Ağustos 2025 13:01
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için ateş en fazla 37.3 oldu ishal yapmadı daha yeni başladığı için olabilir 🥰