Diş Çıkarma Saç Çekme Kaşıma Kulak Kaşıma

153 görüntüleme
S

Sümeyye

8 Aralık 2025 22:35
Merhabalar, bebeğim 9 ay 25 günlük, ilk dişini çıkarıyor. Tam çıkmadı ama tık tık değiyor. Genelde uykusu gelince gözlerini ve saçlarını kaşır, kulaklarıyla oynar. 2 haftadır falan kulak kaşıma, çekme ve saçlarını kaşıma çoğaldı. Diş sürecinde olabilecek belirtiler mi? Kulak enfeksiyonu mu bilemedim. Daha önce kulak enfeksiyonu yaşamıştık ama onda sebepsiz bağırmalar da eşlik ediyordu. Bilen var mı?
A

Ayşe Ş. ..

8 Aralık 2025 23:17
Kulak kaşıma kulak çekme saç çekme evet diş belirtisi başka bir sorun yoksa. Huysuzluk, hafif ateş bunlarda olabilir. Hafifilemesi için birşeyler yapmıyor iseniz yapın daha çok acı çekmeden yada huysuzlanmadan. Doktorunuza sorun yada Osman hocanın diş ile ilgili videoları var izleyin
S

Sümeyye

9 Aralık 2025 05:38
tabii ki de yapıyorum acı çekerken karşısına geçip izlemiyorum diş çıkarıyor diyorum farkındaysanız sadece kulak çekme enfeksiyon mu dişin başka belirtisi mi diye soruyorum diş nasıl çıkarılır diş çıkarılırken bebeğime ne yapmam lazım diye sormuyorum
A

Ayşe Ş. ..

9 Aralık 2025 09:38
Tamam bende size diş çıkarmış ve çıkarmaya devam bir bebeğin annesi olarak evet dedim. Ve başka belirtilerde yazdım. Bu belirti acı çektiğinin bir göstergesi olduğu için önlem alın demek istedim. Karşısına geçip izliyorsunuz yazmamisim. Evet diş nasıl çıkarılır, diş çıkarılırken bebeğinize ne yapmanız lazım diye sormamışsiniz. Diş sürecinde olabilecek belirtilermi dediğiniz için cevap verdim. olabilecek şeyleri ve önlem almanız gerektigini yazdim Cevabımın hangi kısmı tanımadığınız ve size yardımcı olmaya çalışan birine bu kadar küstah bir cevap vermenizi sağladı acaba.
S

Sümeyye

9 Aralık 2025 09:39
üslubunuzu kontrol edin “daha çok acı çekmeden”
A

Ayşe Ş. ..

9 Aralık 2025 12:00
Hafifilemesi için birşeyler yapmıyor iseniz yapın daha çok acı çekmeden yada huysuzlanmadan. Yazmışım evet cümlenin tamamını iyi niyetle okur iseniz. Sizin ve bebeğinizin iyiliği için yazılmış bir cümle. Kötü bir üslup ve niyetle yazmadım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir