Diş Çıkarma Döneminde Tek Uykuya Geçme

166 görüntüleme
E

Elanur

5 Haziran 2026 09:09
Merhabalar bebeğim 11 aylık tek diş çıktı şimdi 2 dişi birden patlamaya çalışıyor bu süreçte sabah uykularını hiç uyumuyor öğlen uykularını ise 1 saat normalde 2 uyku yapıyorduk şimdi 1 aydır tek uykuya düştük bu normal mi normalde tek uykuya 15. aydan sonra geçmesi gerektiğini biliyorum bu konuda fikri veya tecrübesi olan varsa bilgilendirir misinz çok sevinirim
A

Aslıhan G.

5 Haziran 2026 09:42
Merhaba evet genel olarak erken fakat bazı bebeklerde görülebiliyor. Benim bebeğimde 10 ay 22 günlük ve 10. Ay itibari ile tek uykuya döndü . Geçen hafta doktor kontrolünde doktoruna sorduğumda bazı bebeklerde olabildiğini evet genelinin 15. Ay itibari ile tek uykuya geçtiğini fakat gece uykusu düzenli ise bir problem olmayacağını söyledi :)
E

Elanur

5 Haziran 2026 16:01
Gece uykumuzda düzenli değil diş çıkarma döneminde olduğu için çok fazla uyanıyor ve tek uyku yaptığı için de uykusunu alamıyor diye düşünüyorum gün içi huzursuzluk çok fazla. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için:)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir