Diş Çıkarma Dönemi ve Crp Yüksekliği
182 görüntüleme
E
Elif B. ..
1 Nisan 2026 18:07
Kızım 5 tane diş aynı ayda çıkarttı , bu dönemde burun akıntısı göz sulanması burun tıkanıklığı arada 37 lerde seyreden ateş vardı doktora gittik ve enfeksiyon var dedi kulak ve Boğazları kızarmış dedi antibiyotik kullandık geçti aradan 10 gün geçti gece yine ateşlendi uyumadı sabah götürdüm crp 22 çıktı ve tekrar antibiyotik verdi şimdi ben ne yapayım kullanayım mı burun akıntısı var ve arada 37 ye çıkıyor ateşi
S
Sevda K.
1 Nisan 2026 18:15
Bizde de aynı oldu antibiyotik verdi ama kullanmadık kulak kızarması geçti

Deniz T.
Premium Üye
1 Nisan 2026 19:25
Merhabalar bugun bizde doktora gittik diş cıkarıyor ve maalesef ki burun akıntısı hapşırık gozler de sulanma ( ve bugun başlayan capaklanma) crp 50.2 geldi ve doktor enfeksiyonu yuksek dedi tahlillerini burada hasta takibi yaptigim sisteme yuklemek istedim maalesef ki yuklenmiyor oyle bir sekme cıkmiyor. Bize de antibiyotik verildi ve gecmezse hastaneye yatirilmasi gerektigini soyledi ne yapacagimi bilemiyorum
S
Sevda K.
1 Nisan 2026 21:41
Diş etlerinden enfeksiyon olur mu
B
Betüllll
19 Nisan 2026 21:08
Merhabalar bugun bizde doktora gittik diş cıkarıyor ve maalesef ki burun akıntısı hapşırık gozler de sulanma ( ve bugun başlayan capaklanma) crp 50.2 geldi ve doktor enfeksiyonu yuksek dedi tahlillerini burada hasta takibi yaptigim sisteme yuklemek istedim maalesef ki yuklenmiyor oyle bir sekme cıkmiyor. Bize de antibiyotik verildi ve gecmezse hastaneye yatirilmasi gerektigini soyledi ne yapacagimi bilemiyorum

Deniz T.
Premium Üye
19 Nisan 2026 21:17
Merhabalar benim bebeğim 1 yaşına girmek üzere. Üst yan dişlerden bir tanesi geliyor diğeri çıkmıştı baktım beyazlamış bu da . Aynı durumlar var şu an burun akıntısı çeşme gibi temizlesem de çok akıyor hafif ateş oluyor ara ara dünden beri. Hapşırık ve bir gözünde sulanma var gibi sizin sonuç ne oldu acaba ilaç vermiş miydi size antibiyotik falan
B
Betüllll
19 Nisan 2026 21:20
Merhabalar biz antibiyotik kullandik o surecte 6.5 aylikti ve antibiyotik ile gecmezse crp den dolayi yatis yapilacakti sukur ilac ile gecti
Yükleniyor...