Diş Çıkarma Belirtileri

113 görüntüleme
M

Merve D.

4 Nisan 2026 17:58
Bebeğim 5. Ayı bitirdi. Gündüzleri sürekli memnuniyetsiz mızmız huzursuz gibi. Sürekli ihhlayip duruyor. Eline aldığı her şey ağızda salya arttı.. emerken göğsü ısırmaya çalışıyor. Gece saat başı uyanıyor. Sabah 5 te kalkmaya başladı. Yarım saat uyuyor gündüz sonra uyanıyor ama yorgun oluyor bir saat sonra tekrar uyumak istiyor normal mi?
A

Ayşegül Ü.

4 Nisan 2026 18:13
Kesinlikle normal, oğlumda da aynılarını yaşadım, 6 aylık olmadan alt dişlerini çıkardı. Özellikle [5.ayda](5.ayda) diş ağrıları pik yapmıştı. Tetagil, karanfil kürü kesmiyordu, özellikle 1 hafta boyunca huzursuzluk zirve oldu, calpol verdim o dönemde. Dondurulmuş anne sütü de iyi gelmişti, o biraz rahatlatmıştı.
M

Makbule Ö.

4 Nisan 2026 18:17

Ayşegül Ünal

Kesinlikle normal, oğlumda da aynılarını yaşadım, 6 aylık olmadan alt dişlerini çıkardı. Özellikle [5.ayda](5.ayda) diş ağrıları pik yapmıştı. Tetagil, karanfil kürü kesmiyordu, özellikle 1 hafta boyunca huzursuzluk zirve oldu, calpol verdim o dönemde. Dondurulmuş anne sütü de iyi gelmişti, o biraz rahatlatmıştı.

Anne süttünü nasıl donduruyosunuz
A

Ayşegül Ü.

4 Nisan 2026 18:20
Sağım yaptım
A

Ayşegül Ü.

4 Nisan 2026 18:22

Ayşegül Ünal

Sağım yaptım

Sağım yaptıktan sonra saklama poşetinde dondurdum, sonra ordan biraz kırıp elimle damaklarına sürdüm, bazen meyve süzgecinin içine koydum. Belki buz kalıplarına doldurup dondurursunuz, üzerini örtersiniz sağlam bir şekilde, öyle küplerden verirsiniz
M

Merve D.

4 Nisan 2026 18:24
Teşekkür ederim kendimi sorguluyorum artık eksik bir şey mi yapıyorum diye
E

Ece24

4 Nisan 2026 18:46
Kesinlikle normal yazdıklarınızı birebir yaşıyoruz 🤭 dişler çıkmaya hazır görünüyor yakında patlayacak sanırım 🙂
Z

Zeynep O. ..

4 Nisan 2026 18:53
Aynısını birebri yaşıyorum tam yaşadıklarımı anlatmışsınız. Bizde doldurduk 5. Ayı yeni. 1 haftadır aşırı huzursuzlandi zaten huzursuz bebek daha da kötü oldu. Sabah 5 de uyanmalar gündüz yarım saat uyumalar görünürde diş filan da yok ne zamana kadar bu süreç devam edecek bilmiyorum
N

Nilgün Ö.

4 Nisan 2026 19:40
4 ay 11 günden sesleniyorum artık geceleri doğru düzgün uyumuyor sürekli el ağızda sürekli mızmız sabah 5 de kalkıyoruz
M

Merve D.

4 Nisan 2026 20:06
Yaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben bugün kundak yaptım tekrardan öyle uyudu biraz. İlgisini çekmek için neler yapıyorum ama olmuyor. Anlık duygu değişimi yaşıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir