Diş Çıkarma Belirtileri
113 görüntüleme
M
Merve D.
4 Nisan 2026 17:58
Bebeğim 5. Ayı bitirdi. Gündüzleri sürekli memnuniyetsiz mızmız huzursuz gibi. Sürekli ihhlayip duruyor. Eline aldığı her şey ağızda salya arttı.. emerken göğsü ısırmaya çalışıyor. Gece saat başı uyanıyor. Sabah 5 te kalkmaya başladı. Yarım saat uyuyor gündüz sonra uyanıyor ama yorgun oluyor bir saat sonra tekrar uyumak istiyor normal mi?
A
Ayşegül Ü.
4 Nisan 2026 18:13
Kesinlikle normal, oğlumda da aynılarını yaşadım, 6 aylık olmadan alt dişlerini çıkardı. Özellikle [5.ayda](5.ayda) diş ağrıları pik yapmıştı. Tetagil, karanfil kürü kesmiyordu, özellikle 1 hafta boyunca huzursuzluk zirve oldu, calpol verdim o dönemde. Dondurulmuş anne sütü de iyi gelmişti, o biraz rahatlatmıştı.
M
Makbule Ö.
4 Nisan 2026 18:17
Kesinlikle normal, oğlumda da aynılarını yaşadım, 6 aylık olmadan alt dişlerini çıkardı. Özellikle [5.ayda](5.ayda) diş ağrıları pik yapmıştı. Tetagil, karanfil kürü kesmiyordu, özellikle 1 hafta boyunca huzursuzluk zirve oldu, calpol verdim o dönemde. Dondurulmuş anne sütü de iyi gelmişti, o biraz rahatlatmıştı.
A
Ayşegül Ü.
4 Nisan 2026 18:20
Sağım yaptım
A
Ayşegül Ü.
4 Nisan 2026 18:22
Sağım yaptım
M
Merve D.
4 Nisan 2026 18:24
Teşekkür ederim kendimi sorguluyorum artık eksik bir şey mi yapıyorum diye
E
Ece24
4 Nisan 2026 18:46
Kesinlikle normal yazdıklarınızı birebir yaşıyoruz 🤭 dişler çıkmaya hazır görünüyor yakında patlayacak sanırım 🙂
Z
Zeynep O. ..
4 Nisan 2026 18:53
Aynısını birebri yaşıyorum tam yaşadıklarımı anlatmışsınız. Bizde doldurduk 5. Ayı yeni. 1 haftadır aşırı huzursuzlandi zaten huzursuz bebek daha da kötü oldu. Sabah 5 de uyanmalar gündüz yarım saat uyumalar görünürde diş filan da yok ne zamana kadar bu süreç devam edecek bilmiyorum
N
Nilgün Ö.
4 Nisan 2026 19:40
4 ay 11 günden sesleniyorum artık geceleri doğru düzgün uyumuyor sürekli el ağızda sürekli mızmız sabah 5 de kalkıyoruz
M
Merve D.
4 Nisan 2026 20:06
Yaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben bugün kundak yaptım tekrardan öyle uyudu biraz. İlgisini çekmek için neler yapıyorum ama olmuyor. Anlık duygu değişimi yaşıyor.