Diş Çıkarma

353 görüntüleme
D

Deniz

22 Ağustos 2026 23:53
Bebeğüm 17 aylık ce yaklaşık 20 gndür köpek ve azı dişlerini beraber çıkarıyor gün içinde 4 parmağı devamlı ağzında gece uykuları çok fazla bölünüyor huysuz diye ilk 8-10 gün gece yatarken ağrı kesici cerdim sonrada ara ara ihtiyacı oldukça granül ve ağrı kesici kullandım acaba fazlamı oluyor ilaç vermemelimiyim
N

Nazenin

23 Ağustos 2026 00:18
Benim bebeğim daha 7 buçuk aylık pek kıyas yapamam belki ama tahminimce üç dördüncü dişi geliyor bize de, bazen duramıyor ben de veriyorum bir çay kaşığı karanfil ve zeytinyağı birleşimi de öneriyorlar daha küçük diye denemedim bilmiyorum fayda ediyor mu. Bir dr danışın tabi ki ilaç konusunu ama bizim dişimiz ağrısa nasıl duramıyorsak onlar da öyledir bir rahatlatma yolu da bulmamız gerekiyor kuzulara
E

Esra A.

23 Ağustos 2026 01:03
Benimm bebegimde 11aylik azilari cikaryo ama cok fena agrisi oluyor gece uykusu sıfır diyebilirim hatta tetagil veriyorum o bile kesmiyor bende artik agri kesici veriyorum rahatlasin diye mecbur umarim biyan once cikarlar cok stresli cunku🤦🏻♀️
Ç

Çağla K.

23 Ağustos 2026 04:56
Bizimde azı dişlerimiz çıkarken çok zorlanmıştık ama merak etmeyin diş etin yüzeyine çıkınca rahatlayacaktır. Bende ağrısı oldukça ağrı kesici kullandım ama tetagil çok fayda etmişti bize soğuk diş kaşıyıcısı verebilirsiniz. Elinizi temizledikten sonra kendiniz masaj yapabilirsiniz rahatlayacaktır.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir