Dis Çıkarma
171 görüntüleme
F
Fatma K.
12 Temmuz 2026 21:11
21 aylik bebeğim azi disi çıkarıyor en arkadaki hem ishal hem 2 haftadan fazla sıfır yemek yeme sadece mama şu ayran istiyor ateşi de çıktı ama o geçti fakat ishal ve yemek yememe sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz
S
Semra ..
12 Temmuz 2026 21:38
Şu an bende aynı durumdayım köpek dişini çıkartıyor ishal yemek yemek istemiyor ne yapmalıyım kaç günde çıkıyor bu dişler artık kalbim agrıyo ne yapmam gerekiyor hiç bi bilgim yok bi öneriniz varmı

Ebru K. ..
12 Temmuz 2026 22:23
1 yaş 18 günlük 4 diş birden çıkartmaya çlaışıyor ve ağzına pipetle su dahil içemçyor ilk zamanlara aşırı üzüldüm yemiyor vs diye ama bizim diş ağrımız gibi bu dönem çok çok zor karpuz vs verdim çok haifif o şekide tüketiyor yardımcı olmuşumdur umarum hani yememesi normal üzülmeyin
E
Eda Ö.
13 Temmuz 2026 02:31
Mrb arkadaşlar bişey danışacağım oğlum 13 aylık alt iki dişinin yanındaki diş cıkıyor 2 gündür ateşi var 38 küsürlerde diş kac gun ateş yapar 3 güne sarkması normal mi doktora gitmeli miyim sürekli tekrarlıyor surup veriyorum diyelim 8 saat sonra tekrar başladı ateş [2.gün](2.gün) bitti yani dişten mi başka bişey mi diye endişem
L
Lütfiye Z. ..
13 Temmuz 2026 06:48
Mrb arkadaşlar bişey danışacağım oğlum 13 aylık alt iki dişinin yanındaki diş cıkıyor 2 gündür ateşi var 38 küsürlerde diş kac gun ateş yapar 3 güne sarkması normal mi doktora gitmeli miyim sürekli tekrarlıyor surup veriyorum diyelim 8 saat sonra tekrar başladı ateş [2.gün](2.gün) bitti yani dişten mi başka bişey mi diye endişem
E
Eda Ö.
13 Temmuz 2026 06:54
Teşekkür ederim
Yükleniyor...