Diş Çıkarma
34 görüntüleme
C
Ceyda A.
1 Haziran 2026 14:57
oğlum 4 ay 21 günlük ve diş çıkarıyor çok fazla huysuz gündüz uykuları 5 dakikaya 10 dakikaya düştü ve sık sık kısa kısa ağlamaları arttı ilgisini dağıtmaya çalışıyorum da kısa sürüyor sonrası da tekrar ağlıyor huysuzlaniyor kucakta tutamıyorum sürekli birşeylere saldırır gibi ya elini ya etrafta gördüğü şeyleri ağzına atmaya hatta parçalama çalışıyor bunlar normal ama acaba huysuzluğunu ağrılarını nasıl daha aza indirebilirim ve ishal oluyor sık sık bez değiştiriyorum
F
Funda T.
1 Haziran 2026 15:11
Merhaba bizim de o dönemde başladı diş sancılarımız hala dişimiz çıkmadı ama eczaneden toz granül almıştık o iyi geldi hatta farklı bir marka var diş Topları onu da Almanya’dan getirttik ama o beklediğimiz etkiyi göstermedi. dolaba diş kaşıyıcı koyuyoruz soguyoruz onu veriyoruz karanfil ezip zeytinyağında dondurabilirsiniz demişlerdi biz onu da yaptık o şekilde sürdük damına ama pek bir işe yaramadı bizde çok huzursuzluk çok ağlama gece uykuya dalmıştı zorluk baş edilemeyecek şekilde olduğu zamanda doktorumuz Calp ol vermemizi söyledi, bu arada emzik kullanıyor bizim bebeğimiz emziği arada soğuk suda bekletip öyle veriyorum ağzına o da rahatlatıyor bebekler için parmak geçmeli silikon fırça var diş fırçası arada onu soğuk suya batırıp dişlerini yani damaklarını kasıyorum bizde böyle durum belki size de faydası olur bu yaptıkların
C
Ceyda A.
1 Haziran 2026 15:33
Teşekkürler Funda hanım
Yükleniyor...