Diş Çıkarma

228 görüntüleme
D

Dilan A.

22 Mart 2026 17:03
Bebeğim 16 aylık diş çıkarma sürecinde sürekli memeyi ısırıyor memeyi ısırınca korkup ağlıyor meme emerek uyuyan bir çocuk emmeyincede uyumuyor ağlıyor zeytin yağı katanfil denedim ama fayda yok
S

Sevgi B. T. ..

22 Mart 2026 20:14
Tetagil deneyenilirsiniz
D

Dilan A.

22 Mart 2026 20:15
Teşekkürler
Yiğidonun a.

Yiğidonun a.

22 Mart 2026 23:41
Benim bebeğimde 16 aylık tetagil süt dişlere fayda etti ama su an ne tetagil ne karanfilli yag fayda etmiyo. Oglum halıyı falan ısırıyo dentinox markalı jel aldım. Silikon kasıyıcıya sürüp bununla masaj yapıyorum bi de buzluga attıgım soguk havlu iyi geliyor. Dentinoxu doktorunuza ya da eczacıya sorarak deneyebilirsiniz
D

Dilan A.

22 Mart 2026 23:56
Teşekkür ederim
D

Dilan A.

22 Mart 2026 23:58
Soğuk havlu mu denemedim hiç ben daha çok havuç falan veriyorum
Emine T.

Emine T.

24 Mart 2026 23:34
Yiğidonun annesi
Benim bebeğimde 16 aylık tetagil süt dişlere fayda etti ama su an ne tetagil ne karanfilli yag fayda etmiyo. Oglum halıyı falan ısırıyo dentinox markalı jel aldım. Silikon kasıyıcıya sürüp bununla masaj yapıyorum bi de buzluga attıgım soguk havlu iyi geliyor. Dentinoxu doktorunuza ya da eczacıya sorarak deneyebilirsiniz
Benim oğlumda 16 aylık sizde de gece ağlayarak uyanmalar oluyor mu şuan 12 tane dişi var ve çok fazla kaşınıyor yeni bir diş mi geliyor acaba
Yiğidonun a.

Yiğidonun a.

24 Mart 2026 23:37
Emine Tolaman
Benim oğlumda 16 aylık sizde de gece ağlayarak uyanmalar oluyor mu şuan 12 tane dişi var ve çok fazla kaşınıyor yeni bir diş mi geliyor acaba
Evet malesef hele son bir bucuk haftadır uyku ikimize de haram oldu. Gece asla kesintisiz uyumaz oldu. Benim oglumun azı disleri kabarık ama bir ay oldu neredeyse hâlâ çıkmadı beni en cok yoran bu azı dişi oldu. Sizin bebeginiz azı dişlerini cıkardı mı
D

Dilan A.

24 Mart 2026 23:41
12 tane dişi var gece sürekli ağlıyarak uyanıyor ne zor şu diş süreci uyku falan kalmadı bizde
Emine T.

Emine T.

24 Mart 2026 23:48
Yiğidonun annesi
Evet malesef hele son bir bucuk haftadır uyku ikimize de haram oldu. Gece asla kesintisiz uyumaz oldu. Benim oglumun azı disleri kabarık ama bir ay oldu neredeyse hâlâ çıkmadı beni en cok yoran bu azı dişi oldu. Sizin bebeginiz azı dişlerini cıkardı mı
Azı dişleri çıktı zaten onlar çıkarkende çok zorlanmıştık şimdi köpek üst dişlerinin olduğu yerleri çok kaşıyor iki gecedir sıfır uyku devamlı ağlama ateş tetağil veriyorum biraz olsun rahat uyusun diye ama o da fayda etmiyor artık ne yapcaz bilmiyorum geçecek inşallah
Yiğidonun a.

Yiğidonun a.

24 Mart 2026 23:49
onlar daha mı zor ya ben de kendimi en zoru bu diye avutuyodum 😂 tetagil bize de fayda etmiyo artık dentinox sürüyorum o daha iyi sakinlestiriyo
Emine T.

Emine T.

25 Mart 2026 00:24
Yiğidonun annesi
onlar daha mı zor ya ben de kendimi en zoru bu diye avutuyodum 😂 tetagil bize de fayda etmiyo artık dentinox sürüyorum o daha iyi sakinlestiriyo
Anne olduktan sonra anladığım en iyi şey şu oldu kolay diye bişey yok en zorundan bile keyif almaya bakmak lazım Allah yardımcımız olsun 😂
G

Gaye D.

25 Mart 2026 00:34
Merhaba Dilan hanım , eğer seviyor ise eline limon verebilirsiniz asitli ve ekşi bir besin olduğu için iyi geliyor
D

Dilan A.

25 Mart 2026 08:26
Teşekkür ederim denicem
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir