Diş Çıkarma

161 görüntüleme
Z

Zeynep O. ..

11 Mart 2026 20:34
Hanımlar bebeğinizin ilk dış çıkma döneminde neler yaşadı bebeğiniz ? Kızım 5 aylık aşırı kulağını kasiyor ve öyle kanatıyor ki kasimaktan kulak enfeksiyonu oldu sandım doktora götürdüm dişten dolayı dedi ama kanatıyor parçalıyor bildginiz cekmekten ve mama yemeyi de azaltti. Gece de sürekli ağlıyor ağrı kesici vermek durumunda kalıyorum yoksa uyumuyor. Ama diş etme baktığımda henüz bı şişlik ya da beyazlık gibi durum gormuyorum ne kadar sürer bu süreç. Aralıksız devam ediyor çünkü haftalardır hep böyle mi sürecek
S

Seyhan B. ..

11 Mart 2026 21:00
Benim de kizim 8 aylik oda tam anlattığınız gibi hiç dışı yok ...mama reddi ve uykuda surekli uyanma surekli eli kullagonda
Z

Zeynep O. ..

11 Mart 2026 21:02
Seyhan Baygümüş
Benim de kizim 8 aylik oda tam anlattığınız gibi hiç dışı yok ...mama reddi ve uykuda surekli uyanma surekli eli kullagonda
Kulağıni parçalarcasina kanatıyor mu ? Benimki içini parçalıyor resmen hep kaniyor
S

Seyhan B. ..

11 Mart 2026 21:07
Yok o kadar değil
R

Rabia K. ..

11 Mart 2026 21:08
Benim bebeğimde 5 aylık aynı kulağını kanatıyor enfeksiyon yok iki kez götürdüm karanfilli zeytinyağı sürüyorum umarım çabuk gelir dişler mahfoldu çocuk
Z

Zeynep O. ..

11 Mart 2026 21:12
Rabia K.
Benim bebeğimde 5 aylık aynı kulağını kanatıyor enfeksiyon yok iki kez götürdüm karanfilli zeytinyağı sürüyorum umarım çabuk gelir dişler mahfoldu çocuk
Bende sürüyorum dış etlerine ama sanki pek bı faydasını göremedim siz görüyor musunuz iyi geliyor mu çocuğunuza
R

Rabia K. ..

11 Mart 2026 21:22
Zeynep Orhun
Bende sürüyorum dış etlerine ama sanki pek bı faydasını göremedim siz görüyor musunuz iyi geliyor mu çocuğunuza
O anlık iyi geliyor yoksa pek bı etkisi olmadı
Z

Zeynep O. ..

11 Mart 2026 21:25
Rabia K.
O anlık iyi geliyor yoksa pek bı etkisi olmadı
İnşallah dişlerin çıkması uzun sürmez ya yoksa böyle hem onlar hem biz yipranicax
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir