Diş Çıkarma
79 görüntüleme
Z
Zeynep D.
2 Mart 2026 22:14
Oğlum [7.ayda](7.ayda) ilk dişini çıkardı ve [10.aya](10.aya) girdiğimizde 8.dişi de patlamıştı bana biraz hızlı geldi sizce doktora danışmalı mıyım
M
Melike M.
2 Mart 2026 22:48
Bana kalırsa gerek yok çünkü her çocuk farklı.Benim oğlum 14 aylık hala 6 dişi var

Afranur K.
2 Mart 2026 22:50
gayet normal, içiniz rahat olsun. Diş çıkarmanın hızı, zamanı ve süresi aslında bebeğe özeldir, önemli olan belirli bir aya kadar çıkarmış olması ki sizde zaten çıkmış.
Tedirgin olmayın, ama dikkat edin bebeğinizin tüm ağız hijyeni sizin elinizde, dişlerini güzel bir biçimde temizleyin ki çürüğe sebep olacak plak ve bakteriler ağzında birikmesin.
Tedirgin olmayın, ama dikkat edin bebeğinizin tüm ağız hijyeni sizin elinizde, dişlerini güzel bir biçimde temizleyin ki çürüğe sebep olacak plak ve bakteriler ağzında birikmesin.
A
Arzu.G
2 Mart 2026 23:17
Bence iyi birşey bu gayet normal endişelenmeyin .18 aylık hiç dişi yok diyeceklerim bu kadar :)
L
Lale
2 Mart 2026 23:31
Zeynep hanım [9.aya](9.aya) girecek bebeğim 8 dişi var. 3 tane de azı dişi şişmiş çıkmak üzere nerdeyse dişleri tamamlayacak. Çocuk diş hekimlerine gösterdim normal dediler. Dişli doğan bebekler bile varmış. Endişe etmiştim bende sizin gibi. Sadece bakımını iyi yapın dediler.