Diş Çıkarma
199 görüntüleme
M
Minusa T.
16 Şubat 2026 20:29
Bebeğim 9 aya yeni geçti, kulak kepçesini çekiştiriyo ve bazen yemek yemek istemiyo. Bunun sebebi diş ola bilir mi?
B
Banu Y. ..
16 Şubat 2026 20:43
Tamamen ayni durumdayız bir iki kaşık da olsa yerdi şimdi hiç ağzını açmak istemiyor yordu
M
Minusa T.
16 Şubat 2026 20:44
Tamamen ayni durumdayız bir iki kaşık da olsa yerdi şimdi hiç ağzını açmak istemiyor yordu
H
Hülya A. ..
16 Şubat 2026 21:12
Benim bebeğim de diş çıkarma döneminde aynı şekilde iştahsız oluyor . Sanırım normal bir durum. 10 aylık olmak üzere 8 tane dişi var ve hepsinde aynı şekilde istahsizdi. İki gündür yine yemek yemek istemiyor sanırım bu kez azı dişleri geliyor. Bende böyle anlıyorum diş geleceğini.
M
Minusa T.
16 Şubat 2026 21:21
Benim bebeğim de diş çıkarma döneminde aynı şekilde iştahsız oluyor . Sanırım normal bir durum. 10 aylık olmak üzere 8 tane dişi var ve hepsinde aynı şekilde istahsizdi. İki gündür yine yemek yemek istemiyor sanırım bu kez azı dişleri geliyor. Bende böyle anlıyorum diş geleceğini.
H
Hülya A. ..
16 Şubat 2026 21:26
bizde daha diş yok, ve bunu çok takıntı yapıp üzülüyorum
M
Minusa T.
16 Şubat 2026 21:37
Doktorlar 12 aya kadar normal diyorlar. Benimki de çok erken çıkardı doktorlar buna da normal diyor ama çevremdeki bazı insanlar yaaa erken çıkarmış tüh diyip sanki kötü biseymis gibi hissettiriyorlar halbuki her ikisi de normal ama anne olarak takıyoruz kafaya.
E
Elif Ç.
16 Şubat 2026 21:57
Oğlum 13 aylıkken dişleri çıkmaya başladı 14. Aydayız 3 dişi var, her bebek biricik yürümesi diş çıkarması yemesi uyuması her şeyiyle.. kıyaslanamaz kıyas yaptırılamaz geç çıkması şu yönden daha iyi ateş ağrı sızı yok sabah uyandığımızda diş patlamış oluyor
M
Minusa T.
17 Şubat 2026 07:42
Oğlum 13 aylıkken dişleri çıkmaya başladı 14. Aydayız 3 dişi var, her bebek biricik yürümesi diş çıkarması yemesi uyuması her şeyiyle.. kıyaslanamaz kıyas yaptırılamaz geç çıkması şu yönden daha iyi ateş ağrı sızı yok sabah uyandığımızda diş patlamış oluyor