Diş Çıkarma
109 görüntüleme

Şöhret Y.
7 Aralık 2025 19:19
Bebeğim 7 aylık oldu diş çıkarmadı. Damağında diş hatları var ama diş çıkarma gibi bir belirti yok. Bu gelişim geriliği mi? Ya da böyle olan var mı ?
Ş
Şifanur A.
7 Aralık 2025 19:22
Yo korkmayın 1 yaşına kadar çıkarmayanlarda oluyor. Dr Osman beyde 1 yaşına kadar çıkması normal demişti. Benim bebeğim 7. Ayda çıkardı ilk dişini

Şöhret Y.
7 Aralık 2025 19:34
Çok zorlandınız mı bu süreçte ?
Ş
Şifanur A.
7 Aralık 2025 19:45
Gerçekten zor bi süreç bisey yiyemiyor ağlama krizleri oluyo, rhunharca dişlerini kaşiyor elleriyle, çok zorladığında ağrı kesici verdim mecbur ama hiç ise yaramadı bizde . Tozlar var eczanelerde satılan onlarda pek ise yaramadı. Genelde yeşil soğan sapi pırasa koku verdim onlar rahatlattı silikon mama kaşıklarını buzlukta bekletip verdim oda ise yaradı biraz bide meyveleri meyve süzgeçiyle buzlugaa atıp eline vermiştim çok işime yaramıştı fakat yaz dönemiydi şimdi bence vermeniz uygun olmaz. Bide temiz tülbent benzeri biseyi i buzlukta bekletip verenlerde var o bizde ise yaramadi bebeğim eline almak istemedi ağzına sürmedi. Ama genel olarak bu şekilde .

Şöhret Y.
7 Aralık 2025 19:50
Yaa 🥹 ek gıdaya da zar zor anca alıştırmaya başladım. Beslenme reddi kötü olcak simdi