Diş Çıkarma
153 görüntüleme
S
Sebahat K. T.
4 Aralık 2025 20:55
Bebeğim 3 aylik nezle gibi ama asıl sorum bu aylarda diş çıkaran yada belirti veren bebekler varmı ? Bi kaç gündür huzursuz hep kucak istiyo ama salyası arttı fln bugün dişlerde şişlik varmi diye bakarken diş etlerine dokundum biraz sonrada bi baktım ki sakinlemis . Diş çıkarıyor olabilirmj?
M
Mehves
4 Aralık 2025 21:01
Benim bebeğim galiba 4 aylıkti siradan bi dr kontrolünde azı dişinin birinin çıktığını birininde sistiğini görmüştüm. Alt iki disini beklerden oralardan hic farketmemisim çıktığini. Dr bey göstermişti. Hani baya baya da çıkmışbelliki 3. Ayda çıkarmış miniğim. Salyasi vardı ve huzursuzdu. Salyayi disi cikacak diye düşünmüştüm meger çıkmış bile. Bazı bebekler erken cikarabliyormus
S
Sebahat K. T.
4 Aralık 2025 21:03
Aaa gercekten mi hic belirti vermedimi

Ceren Ç.
4 Aralık 2025 21:11
benim bebeğim diş çıkarmaya 3. ayında başlamıştı. cünkü anasıda 3 aylıkken diş çıkarıyormuş😂😂 bana cekmiş. yani var böyle şeyler🤷🏻♀️

Ceren Ç.
4 Aralık 2025 21:13
gözle belli olmuyorsa ağzına bişey içer gibi cam bardak koyun beyaz beyaz minnacıkta olsa belli olur
S
Sebahat K. T.
4 Aralık 2025 21:16
Çok teşekkürederim sabah deneyeceğim😊
M
Mehves
4 Aralık 2025 21:32
Belirti olarak zaten Salyasi ve huzursuzluğu vardi ama her anne gibi ön disleri bekliyordum. Meger bazı bebeklerde önce gerideki dişleri cikarirmis. Şimdide aynı huzursuzluk var. Diş galiba ama hangisi bilemiyorum 😅
R
Rabia K.
4 Aralık 2025 23:36
Benim kızım14 aylıkve hiç dişi yok
R
Rana D.
5 Aralık 2025 14:55
Benim de bebeğim 4 ay 6 günlük elini sürekli dişlerine götürüp kaşıyor, salyası arttı, huysuzluğu da var. Bi yerde tedagil diye ilaç gördüm toz şeklinde bebeğin damaklarına sürüp rahatlıyormuş kullanan var mı?