Diş Çıkarma

186 görüntüleme
L

Lala E.

16 Kasım 2025 15:31
7aylık bebeyim 2 gündür ishal oldu ve ateşi var dün 37,5-37,9 arası ateşi varken bu gün 38,9 a kadar kalkdı diş etleri şişkin ve dişini kaşımaya çalışıyo.İştahı azaldı . Ağzına bir şey alıyo dişini kaşımak için deydiği an ağlıyo . Diş çıkarmasıysa sorun ateşi neden bu kadar yüksek bu normal halmi?
H

Hümeyra T.

16 Kasım 2025 16:05
Osman hoca dahs dün paylaştı; diş ateş yapmaz, diş ishsl yapmax şeklinde. Enfeksiyon vb olabilir isterseniz bir muayene ettirin bebeğinizi. Her şeyi ağzına götürdüğü için virüs, enfeksiyon vb almış olabilir
H

Hümeyra T.

16 Kasım 2025 16:07
günde 4-5 kaka ishal 38 üstü ateştir diye aklımda kalmış yine bskın isterseniz dişle ilgili videoya
P

Polatlar ..

17 Kasım 2025 20:28
5 aya yeni giren oğlum diş.cikariyor galiba ama kafası çok sıcak normal mi
Ş

Şeyma ..

17 Kasım 2025 20:46
Israrla diş ateş yapmaz demelerine rağmen bende ısrarla diyorum ki yapar yaptıda bazı çocuklarda ishalle birlikte olurmuş bizde kusma oldu kaç tane doktora gittim soğuk algınlıgı gbi değil gbi dediler çünkü enfeksiyon yok çocukta tam 24 saate yakın ara ara indi çıktı ateş gün sonunda üst dilşer etten çıkmıştı artık onun sıkıntısını çekmiş yavrum yani doktorlarımıza saygımız sonsuz ama bizde anneyiz hissediyoruz vede yaşıyoruz diş ateş yapar nokta .
P

Polatlar ..

17 Kasım 2025 22:05
#şeyma hanım eskiler bile aynısini söyler diş ateş yapar diye bende inanıyorum ama benim oğlumun kafasi çoksicak ateş gibi değil doktora sorduğumda normal demişti ama fazla evhamliyim ben bilemedim
Ş

Şeyma ..

18 Kasım 2025 07:19
İki hafta önce üst dişler çıktı bizdede sadece kafada ateş oldu sabaha kadar emdi o günde diş ağrısından

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir