Diş Çıkarma

51 görüntüleme
Ş

Şevval A.

18 Ağustos 2025 18:47
Bebeğim 6,5 aylık ağız salyası arttı eline aldığı her şeyi ağzına götürüyor son 3-4 gündür huzursuzluk ve ağlama var gece de 1-2 sefer ağlayarak uyanıyor bugün de ateşi 37,3 oldu ılık duş aldırdım 36.3 e düştü diş yüzünden midir başka bir şeyden şüphelenmeli miyim
A

Ayşe N. C.

18 Ağustos 2025 18:52
Alış bacım alış bu analar neler çekiyor Her diş çıkartmasın da oluyor yaa ateşine dikkat et sonrasında dişi patlaktıkdan sonra geçiyor
Ayşenur E. .

Ayşenur E. ..

18 Ağustos 2025 18:57
Merhabalar Ateşi var demek için 38 ve üzeri olması lazım. Sizin ki düşük ateş yani normal. Büyük ihtimalle diş problemi. Buzdolabından çıkardığınız yoğurt veya soğuk olan herhangibir şeyi verdiğiniz de rahatlıyorsa dişdir. Bir de ellerini sürekli kulaklarına götürmeye çalışıyorlar bu diş dönemlerinde.. şimdiden geçmiş olsun, o dişler gelecek yola çıkmışlar :)
G

Gizem S. ..

18 Ağustos 2025 19:02
Aynısını bizde yaşıyoruz 7 aylık karanfilli zeytinyağı mı denemedim tetagil mi vermedim. Canı çok yanıyor benimde burda içim hemen çıkarırlar inşallah ağrısız bir şekilde Allah tüm bebeklerimizi korusun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir