Diş Çıkarken Nasıl Anlaşılır

149 görüntüleme
E

Ezgi ..

28 Ocak 2026 15:48
Bebeğim 9aylık olmak üzere, henüz dişi çıkmadı. Beyazladı damağı görünüyor ama bilmiyorum o süreçte miyiz. Huysuzluk ve uyku düzensizliği var, salyada artış ya da ateş vs yok. Tetagil vermeli miyim? Ya da nasıl anlaşılıyor dişin çıkacağı? Deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler🫶🏼
E

Esra

28 Ocak 2026 15:52
Çok basit. Diş etleri iyice şişer. Salyanartışı, herşeyi ağzına götürme durumu oluşur. Diş eti şiştikten sonra çıkacağı yere parmağınızla sürtün sertlik hissedersiniz. Beyaz minik beyazlıklar gördüyseniz de o diştir, elinizi sürttüğünüzde sertlik ve gıcırtı olur
Hatice C. .

Hatice C. ..

28 Ocak 2026 18:20
Esra hanım tam anlamıyla özetlemiş ama yinede her çocuk farklı olabiliyor illa ateş olucak diye bişey Yok bizde de salya olmadı ama parmağı ağzında eline geçen oyuncakları bile ağzına götürüyor kaşıyıcı aldım hiç kullanmak istemiyor mesela.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 11:06
Salya artışı vs erken dönemde başlıyor zaten ateş her bebekte olmuyor benim kızımda olmamıştı ama çıkacağı zaman son bir hafta gece uyumadı sürekli ağladı sonra çıktı tetagil ya da karanfil kürü kullanabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir