Diş Çıkarıyor Uykusuz ve Huzursuzuz
118 görüntüleme
C
Ceren K. B.
30 Aralık 2025 22:24
6.ayında dişini çıkardı kızım ve 1 aydır geceleri asla uyumuyoruz 7.aya girdik 1 hafta oldu her geçen gün daha kötüye gidiyor uykusu. Her şeyi denedim ama artık çok yoruldum. Ne zaman geçecek ya da geçmesi için daha ne yapayım gerçekten sabrım tükendi artık
C
Cennet C.
30 Aralık 2025 22:37
Dişi için herhangi birşey kullanıyor musunuz? Ben Tetagil granüllerden kullanmıştım diş sürecini rahat atlatmıştık. Deneyebilirsiniz.
C
Ceren K. B.
30 Aralık 2025 22:38
Evet tetagil Osanit ve hatta gengigel jel bile sürdüm ama yok yani. 2 dişi var üst dişleri de mi çıkıyor bilmiyorum ama çok yoruldum tükendim, avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
C
Cennet C.
30 Aralık 2025 22:43
Altta yatan başka bir sebep olabilir o zaman bir doktora mı götürseniz. Bazen uzun süren huzursuzlukların sebebi enfeksiyon falan olabilir. Eğer enfeksiyon vs. gibi bir durumu varsa iştahsızlığı da olur.
C
Ceren K. B.
30 Aralık 2025 22:45
Doktoruyla görüştüm belirtileri arasında hastalık yok dedi ama yine bir soracağım. Aslında ateşi yok burun akıntısı da yok. Bilmiyorum ama geçsin istiyorum artık

Hatice C. ..
31 Aralık 2025 00:57
@Ceren Kuyaş Bayır Masallah dişini çıkarmış biz daha çıkaramadık 4 aylığız doğru düzgün uyku yok en uzun uyku yarım saat parmakları ağzında huzursuz ağlamaklı sizinki yine patlatmış gerisi de çabuk gelir inşaAllah darısı bize
C
Ceren K. B.
31 Aralık 2025 04:10
@Hatice Celik teşekkür ederim🙏🏻 inşallah sizinki de bir an önce dişini çıkarır sorunsuzca ve rahatlar. Çok zor birdönem
N
Naz İ.
31 Aralık 2025 06:07
Öncelikle geçmiş olsun benım oğlum down sendromlu ve şuan 18 aya girdik diş sürecimiz bızımde devam edıyor sendromik ve ek rahatsızlıkları olduğu için çocuk doktorumuz diş jellerine çok sıcak bakmadı sonra araştırmalarla 20 kadar karanfili havanda dövüp küçük cam kavanoza koydum uzerını geçecek sekılde zeytınyag ilave edip buzdolabına koydum sıkıntısı oldukça çıkarıp diş etlerine sürüyorum çoğunu bu sayede kolay çıkardık
C
Ceren K. B.
31 Aralık 2025 07:22
@Naz İkiz onu da denedim ama o da fayda etmedi