Diş Çıkarırken Neyle Rahatlama Olur

210 görüntüleme
S

Sümeyra

8 Nisan 2026 22:40
Kızım 12 aylık üst dişleri çıkıyor aynı zamanda hala gaz problemi yaşıyor gaza çözüm bulamadık üstüne diş sancısı eklendi en azından diş için rahatlatma önerisi olan var mı
S

Selma ..

8 Nisan 2026 22:59
Granül kullanabilirsiniz geçirmiyor tamamen ama rahatlatıyor
S

Sümeyra

8 Nisan 2026 23:07
Tetagil kullanıyoruz ama işe yaramıyor artık osanitegeçelim dedik ama onu da direkt yutar
S

Seda Ö.

8 Nisan 2026 23:24
Bizde herşeyi denedik ama çözüm bulamadık geceleri son ana kadar bekliyoruz fakat hayla bir yatışma sakinleme olmazsa çok çok az carpol veriyoruz ancak o şekilde rahatlayıp uykuya geçişi sağlayabiliyoruz 3 aylıkken diş sancılarımız başladı 5. Ayına girmeden alt iki dişi aynı anda çıktı
Z

Zeynep B.

8 Nisan 2026 23:26
Nurse harveys dentıgel kullanıyorum, çok uç noktada uyumasını engelliyor ise kilosuna uygun oranda calpol veriyorum
S

Sümeyra

8 Nisan 2026 23:27

Zeynep Baştuğ

Nurse harveys dentıgel kullanıyorum, çok uç noktada uyumasını engelliyor ise kilosuna uygun oranda calpol veriyorum

Dentigel işe yarıyor mu gece 4.30 dan öğle 2 ye kadar uyuyamadı yalnızca ağlıyor yemek de yemiyor su da içmedi hiç
S

Sümeyra

8 Nisan 2026 23:28

Seda Ölmez

Bizde herşeyi denedik ama çözüm bulamadık geceleri son ana kadar bekliyoruz fakat hayla bir yatışma sakinleme olmazsa çok çok az carpol veriyoruz ancak o şekilde rahatlayıp uykuya geçişi sağlayabiliyoruz 3 aylıkken diş sancılarımız başladı 5. Ayına girmeden alt iki dişi aynı anda çıktı

Erkenden çıkarması sizi rahatlatır herhalde biz 10 ayı geçmiştik ilk dişlerde
Z

Zeynep B.

8 Nisan 2026 23:56

Sümeyra

Dentigel işe yarıyor mu gece 4.30 dan öğle 2 ye kadar uyuyamadı yalnızca ağlıyor yemek de yemiyor su da içmedi hiç

Ben buzdolabında soğutup o şekilde kullanıyorum işe yaramadığı zamanlar da oluyor ama, soğuk kereviz sapını da çok önerdiler denemedim ama isterseniz bir deneyin
İ

İlknur A. ..

9 Nisan 2026 02:05
Anne sutu buzları bizde çok ise yarıyordu
S

Sümeyra

9 Nisan 2026 14:01

İlknur Aslan

Anne sutu buzları bizde çok ise yarıyordu

O kadar süt olmuyor mama ve ek gıda ağırlıklı besleniyor geçmiş zamandaki sütler olur mu buzlukta vardı
Burcu M.

Burcu M.

10 Nisan 2026 23:22
ben ilk çocuğumda ek gıdaya geçtiğinde püresine, çorbasına hep sarmısak ekledim. Çok şükür hiç diş sorunu yaşamadık. Tavsiye ama doktorunuza sormadan vermeyin siz her çocuğun bünyesi bir olamayabilir 🙂 Allah kolaylık versin size ve bebişinize 🩷
S

Sümeyra

10 Nisan 2026 23:23
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum 💕
S

Seda Ö.

11 Nisan 2026 17:43

Sümeyra

Erkenden çıkarması sizi rahatlatır herhalde biz 10 ayı geçmiştik ilk dişlerde

Evet biraz rahatlatıyo büyüdükçe sanırım sancılarda büyüyor gibi geliyor kulağa ama herşey vaktinde güzel benim fikrim ikimizinkide doğal sürecinde sadece sancı hissi farklı gibi
G

Gamze ..

12 Nisan 2026 22:03
Yeşil soğanın sap kısmını verince biraz rahatlıyordu kızım ama belli zaman sonra ı da fayda etmedi. Bende çok ağrısı olunca diş jeli sürüyorum yine geçmezse rahatlaması için Dolven şurup içiyorum mecburen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir